Κατερίνα Στικούδη: “Συνεργάτης έρχεται και μου λέει “Δεν στο είχα”. Δεν ξέρω αν αυτό καταγράφεται ως θετικό σχόλιο, σιώπησα”

26 Ιουλίου 2022 13:37

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε όλα όσα πέρασε στην επαγγελματική της πορεία μέχρι να έρθει η αποδοχή

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στο περιοδικό instyle για τις δυσκολίες στην τηλεοπτική και καλλιτεχνική της πορεία αλλά και για όσους την αμφισβήτησαν όλα αυτά τα χρόνια

Είχες στην καριέρα σου δύσκολες στιγμές ή κάτι πολύ απαιτητικό και δύσκολο να διαχειριστείς;

Κατά καιρούς έρχονται τέτοιες στιγμές αλλά είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη. Την ώρα που γίνεται κάτι που θα μπορούσε να με εξοργίσει, μένω εγκρατής, αλλά την επόμενη μέρα σκέφτομαι τι μπορεί να έχει γίνει και νευριάζω περισσότερο. Όμως ευτυχώς αυτή η διαδικασία έχει σύντομη διάρκεια. Για παράδειγμα, έρχεται ένας συνεργάτης μου, που γνώρισα πρόσφατα και μου λέει “δεν στο είχα”. Τι σημαίνει αυτό; Πώς να νιώσω για το γεγονός ότι δεν αντιλαμβανόταν πως τραγουδάω και παίζω πιάνο; Δεν ξέρω αν αυτό καταγράφεται ως θετικό σχόλιο ή έχει αρνητική χροιά. Σιώπησα. Το κάνω πολλές φορές. Είναι περίεργο το συναίσθημα. Ουδέν σχόλιο και προχωράω.

Υπάρχει project που έχεις απορρίψει ανεξάρτητα από το οικονομικό;

Είμαι του “όχι”. Και πλέον δεν είναι κριτήριο τα χρήματα. Ποτέ δεν ήταν. Εγώ κλείνω τα μάτια και φαντάζομαι τον εαυτό μου κάπου. Αν δεν τον φανταστώ, φεύγω. Έχει τύχει να δώσω τα χέρια, να διαβάσω σενάριο, το οποίο είχε αλλαχθεί και δεν ήταν αυτό που μου είχαν δώσει και έφυγα στο παρά πέντε από ταινία. Ήμασταν στο reading για να ξεκινήσουμε. Δεν ένιωσα καλά, είπα την αλήθεια μου και πως κάποιος άλλος στη θέση μου θα ταιριάζει καλύτερα σε αυτό, είπα ευχαριστώ πολύ και αποχώρησα. Με ευγένεια, χωρίς να προσβάλω κανέναν και λέγοντας αυτό που νιώθω. Με την αλήθεια δεν χάνεις, με το ψέμα χρειάζεται να σκεφτείς πολύ τι έχεις πει και αυτό δεν το αντέχω, κουράζομαι.