Κατερίνα Στικούδη: «Το project με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν θα γίνει, δεν έχω μανία να κάνω τηλεόραση»

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 10:10

Κατερίνα Στικούδη: «Το project με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν θα γίνει, δεν έχω μανία να κάνω τηλεόραση»

Η Κατερίνα Στικούδη παραδέχτηκε στην κάμερα του Happy Day πως η συνεργασία που ήταν στα σκαριά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το κανάλι του ΑΝΤ1 ναυάγησε και δεν θα τις δούμε μαζί στην οθόνη

Η Κατερίνα Στικούδη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν ένα καυτό γυναικείο δίδυμο που πολλοί θα ήθελαν να δουν μαζί στους δέκτες τους. Τελικά όπως όλα δείχνουν αυτό για την ώρα δεν πρόκειται να γίνει. Αφού η μια τράβηξε για μουσική καριέρα και η άλλη ξεκινά στο θέατρο.

Ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη  ξεκαθαρίζει από την μεριά της ότι η εκπομπή που συζητούσαν για τον ΑΝΤ1 τελικά δεν θα γίνει, αλλά θεωρεί πως τα εμπόδια μπήκαν για καλό.

«Εγώ δεν έχω υπογράψει κάτι, είμαι σε συζητήσεις. Το project με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν θα γίνει, αλλά έρχονται κι άλλα πράγματα. Θα κάνω θέατρο, οπότε κάθε τι που μπορεί να μην προχωράει, πάντα πιστέυω στο τέλος της ημέρας ότι γίνεται για καλό. Δεν έχω μανία, ντε και καλά να κάνω τηλεόραση. Θέλω να είναι ένα project, όταν θα έρθει που να είναι διαφορετικό…

Αν δεν μου γίνει πρόταση, δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου κάπου. Δεν θα πω ότι βαριέμαι εύκολα, απλά μου αρέσει να βλέπω κι άλλα πράγματα και να μαθαίνω». Τόνισε στο Happy Day.

Ωστόσο η πλήρης αλήθεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, είναι ότι ο ΑΝΤ1 ανάμεσα σε άλλες προτάσεις για καινούργιες εκπομπές δέχτηκε από εταιρεία παραγωγής και τη συγκεκριμένη ιδέα. Την οποία εξέτασε… είδε… μελέτησε… και απέρριψε.

Το κόνσεπτ μάλιστα της εκπομπής δεν ανήκε στον ΑΝΤ1. Αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου αφού το άκουσαν, είδαν και πιλότο, συζήτησαν με το εμπορικό τους τμήμα… και στράφηκαν σε άλλη πρόταση… πιο παραγωγικά και εμπορικά δομημένη. Βέβαια το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας τους δεν παγώνει τελείως. Και δεν αποκλείεται να τις δούμε σε κάτι άλλο και πέρα από τον ΑΝΤ1.