Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Βόλτα χεράκι-χεράκι το ερωτευμένο ζευγάρι

12 Αυγούστου 2022 13:41

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι σίγουρα ενα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ και δεν σταματούν να εμφανίζονται κεράκια κεράκια στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε μία απογευματινή βόλτα με την τραγουδίστρια να κρατάει τον σύζυγό της από το χέρι καθόλη τη διάρκεια που περπατούσαν μαζί.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό instyle η τραγουδίστρια είχε δηλώσει

«Έγινε πολύ συνειδητά αυτό το βήμα, αλλά δεν θα ήθελα να είχα κάνει νωρίτερα παιδί. Τώρα μπορώ με βεβαιότητα να πω πως ήμουν πραγματικά έτοιμη να αφοσιωθώ σε έναν άνθρωπο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αφήσω τη ζωή μου, τη δουλειά μου, τα χόμπι μου.

Μπορείς να τα κάνει όλα, αλλά φυσικά χρειάζεται να πω πως έχω έναν άντρα που με βοηθάει πάρα πολύ. Μόνη μου δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά που κάνω. Όποτε νιώθω κουρασμένη, ο Βαγγέλης θα είναι εκεί να κρατήσει τον μικρό, να παίξουν, να πάνε βόλτα, να τον αλλάξει.

Είναι πολύ ενεργός και μάχιμος στην οικογενειακή καθημερινότητα, αλλά και ο μικρός είναι πολύ χαρούμενος και δεν αφήνει κανένα περιθώριο να αισθανθώ κουρασμένη ή στενοχωρημένη»

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή Κατερίνα Στικούδη για να βρεθεί στην καλλιτεχνική της πορεία στα εμπόδια που αντιμετώπισε αλλά και τους ανθρώπους που την αμφισβήτησαν

«Όμως ευτυχώς αυτή η διαδικασία έχει σύντομη διάρκεια. Για παράδειγμα, έρχεται ένας συνεργάτης μου, που γνώρισα πρόσφατα και μου λέει «δεν στο είχα». Τι σημαίνει αυτό; Πως να νιώσω για το γεγονός ότι δεν αντιλαμβανόταν πως τραγουδάω και παίζω πιάνο; Δεν ξέρω αν αυτό καταγράφεται ως θετικό σχόλιο ή έχει αρνητική χροιά. Σιώπησα. Το κάνω πολλές φορές. Είναι περίεργο το συναίσθημα. Ουδέν σχόλιο και προχωράω

 

Είμαι του όχι. Και πλέον δεν είναι κριτήριο τα χρήματα. Ποτέ δεν ήταν. Εγώ κλείνω τα μάτια και φαντάζομαι τον εαυτό μου κάπου. Αν δεν τον φανταστώ, φεύγω.

Έχει τύχει να δώσω τα χέρια, να διαβάσω σενάριο, το οποίο είχε αλλαχθεί και δεν ήταν αυτό που μου είχαν δώσει και έφυγα στο παρά πέντε από ταινία. Ήμασταν στο reading για να ξεκινήσουμε. Δεν ένιωσα καλά, είπα την αλήθεια μου και πως κάποιος άλλος στη θέση μου θα ταιριάζει καλύτερα σε αυτό, είπα ευχαριστώ πολύ και αποχώρησα. Με ευγένεια, χωρίς να προσβάλω κανέναν και λέγοντας αυτό που νιώθω. Με την αλήθεια δεν χάνεις, με το ψέμα χρειάζεται να σκεφτείς πολύ τι έχεις πει και αυτό δεν το αντέχω, κουράζομαι»

Φωτογραφίες NDP