Κατερίνα Θάνου: «Είμαι στην Πολεμική Αεροπορία, ήρθε μια αποκατάσταση για τις διακρίσεις»

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 13:00

Η Κατερίνα Θάνου μίλησε σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στις μεγάλες της επιτυχίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και το τι κάνει σήμερα στη ζωή της.

Το όνομα της Κατερίνας Θάνου έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στο χώρο του αθλητισμού κατακτώντας ολυμπιακά μετάλλια και κάνοντας όλους τους Έλληνες υπερήφανους.

Η αθλήτρια μιλάει σήμερα για τα όνειρά της τους στόχους της αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

«Οι πρωτιές μου και τα μετάλλια είναι η ιστορία μου, το όνειρο που ξεκίνησε στα 15 μου. Τότε δεν είχα πολλά όνειρα, απλά μου άρεσε να είμαι στο χώρο του στίβου. Έχω 12 μετάλλια στην καριέρα μου και αυτά είναι η ιστορία της Κατερίνας.

Η πιο δυνατή στιγμή μου ήταν το Ολυμπιακό μετάλλιο, είναι ένας πολύ βαρύς τίτλος, αλλά έχω κάνει και μια μεγάλη διάκριση στον κλειστό στίβο, που είναι στις 5 καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στα 60 μέτρα».

Η ολυμπιονίκης μίλησε και για όλες τις θυσίες που έπρεπε να κάνει στη ζωή της για να καταφέρει να πραγματοποιήσει τους στόχους της

«Όταν είσαι στη διαδικασία να κερδίσεις έναν στόχο, δε βλέπεις την στέρηση, αλλά τη λέξη επιλογή. Και την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου και τους φίλους μου, τα άφησα πίσω λόγω του πρωταθλητισμού, για να φτάσω κοντά στο στόχο μου. Στη δική μας ομάδα ταξιδεύαμε περίπου 8 μήνες το χρόνο».

Η Κατερίνα Θάνου κλείνοντας τη συνέντευξη της ανέφερε και τα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα το ελληνικό κράτος απέναντι σε μία γυναίκα που κατάφερε να φέρει χρυσά μετάλλια στις σημαντικότερες διοργανώσεις αθλητισμού

«Είμαι στην Πολεμική Αεροπορία, πλέον έχω την μόνιμη θέση μου, ήρθε μια αποκατάσταση για τις διακρίσεις. Έχει τύχει άνδρας να θέλει να με γνωρίσει και όταν το κάνει να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη».