Κατερίνα Βελούδου: η μητέρα της Μαριαγάπης από το GNTM μίλησε για την σχέση της με την αστρολογία και τον μαθητή της, Πάυλο Χαϊκάλη

7 Ιανουαρίου 2021 14:15

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και μητέρα της Μαριαγάπης από το GNTM πρόδωσε πως «για μένα σαν αριθμολόγος, το 2021 είναι μια δύσκολη χρονιά όπως θα είναι και το 2022 και το 2023. Αριθμολογικά από το 2024 και μετά ο κόσμος θα έρθει να πει ότι έχει μια αναγέννηση».

«Είναι τιμή μου που είμαστε στη σχολή μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη γιατί δεν τον θεωρώ μαθητή, κάνει αστρολογία πάρα πολλά χρόνια. Είναι στο ερευνητικό κομμάτι και απλά μαζί μου μαθαίνει και την αριθμολογία που συμπληρώνει όλο το υπόλοιπο από αυτό που κάνει» πρόσθεσε.

Όσον αφορά, τέλος, το GNTM, η Κατερίνα Βελούδου τόνισε μεταξύ άλλων πως «αν ήμουν εγώ κριτής σίγουρα δεν θα έκανα πολλά από όσα έκαναν εκείνοι. Για μένα δεν είναι ένα παιχνίδι μόδας καθ’ αυτού. Αν ήταν ένα παιχνίδι μόδας θα έπρεπε να κάνουν πασαρέλα και συγκεκριμένα πράγματα, όχι να κρέμονται από τα 30 μέτρα».

«Καμία από εμάς τις μεγάλες, ούτε και η Βίκυ Καγιά, δεν έχει πετάξει στα 30 μέτρα ύψος! Μην τρελαθούμε κιόλας» συμπλήρωσε η Κατερίνα Βελούδου.

https://youtu.be/-tloKgUi-FY