Κατερίνα Βρανά: «Αυτά είναι τα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα»

24 Απριλίου 2022 11:15

Η Κατερίνα Βρανά μίλησε για την περιπέτεια υγείας της - «Η σωστή λέξη για την κατάστασή μου είναι “ανάπηρος”»

Η Κατερίνα Βρανά μέσα από μία ανάρτηση της στο διαδίκτυο μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα ύστερα από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Κατερίνα Βρανά: «Αυτά είναι τα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα»

Η Κατερίνα Βρανά συγκλονίζει μέσα από την ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιλώντας για την επέτειο των πέντε χρόνων από την ημέρα που κατάφερε να βγει ζωντανή από μία απίστευτη περιπέτεια με την υγεία της που την οδήγησε για ημέρες σε κλινικό κόμμα και με σημάδια γάγγραινα στα χέρια.

«ΕΠΕΤΕΙΟΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.

ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΘΑΝΑ

23 Απριλίου 2017 – 23 Απριλίου 2022

Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει. Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα.

Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι.

Επίσης, ΠΌΣΟ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ;;!;!;;

Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία.

Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κινήσεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά-σιγά.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα.

Επίσης, σήμερα είναι η μέρα της

Ανάστασης. Σύμπτωση; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΑΚΗ!!!»

Κατερίνα Βρανά: «Αυτά είναι τα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα»