Κατερίνα Ζαρίφη: «Από όσα έχω κάνει, περισσότερο με ζόρισε ο ‘Πρωινός Καφές’ με τον Μουτσινά»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Οκτωβρίου 2022 09:00

Η Κατερίνα Ζαρίφη «άνοιξε την καρδιά» της μιλώντας μεταξύ άλλων για τη δύσκολη περίοδο του «Πρωινού Καφέ», το νέο της έρωτα και το όνειρο ενός παιδιού.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι πρώτα απ’ όλα το μέταλ κορίτσι που έκανε την επανάστασή της στη Θήβα, όπως δήλωσε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη».

«Το ήξερα ότι δεν είμαι το κοριτσάκι – γατούλα και προσπαθούσα να το γυρίσω υπέρ μου, ώστε να γίνει αποδεκτό και από τους άλλους», είπε.

Ο λόγος που έφυγε από τον τόπο της και κατέβηκε στην Αθήνα ήταν ένας έρωτας. «Είχα ένα αγόρι στην Αθήνα και γι’ αυτό ήθελα να φύγω από τη Θήβα και να σπουδάσω δημοσιογραφία».

Παραδέχθηκε πως ο «Πρωινός Καφές» που κλήθηκε να παρουσιάσει με τον Νίκο Μουτσινά ήταν αυτό που την ζόρισε περισσότερο συγκριτικά με όλα όσα έχει κάνει στην τηλεόραση.

«Στις εποχές των gossip εκπομπών έχω δει σχολιασμό 45 λεπτών με τη φωτογραφία μας… μας σχολίαζαν για το καλούπι μας», τόνισε.

Έχοντας πάρει την απαραίτητη απόσταση, εκτιμά σήμερα πως ίσως τότε θα έπρεπε να κινηθούν νομικά.

«Ήταν μεγάλο τραύμα και εγώ δεν έχω αισθανθεί μεγαλύτερη ανακούφιση από την ημέρα που είπαμε ότι σταματάμε τον ‘Πρωινό Καφέ’», πρόσθεσε.

Συνέχισε περιγράφοντας πως εκείνη την περίοδο «έπεσε» περισσότερο καθώς είχε μάθει δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη και όπως είπε ήταν ένα «χαϊδεμένο παιδί».

«Όταν από χαϊδεμένο παιδί αρχίζουν και σε σφαλιαρίζουν από παντού παθαίνεις ένα πολιτισμικό σοκ», υπογράμμισε.

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Μουτσινά είπε πως «χαθήκανε». «Ήταν ένα πράγμα που θέλαμε να ξεχάσουμε. Μετά το συμβόλαιό μας με τον ΑΝΤ1 χάσαμε και οι δύο τους παππούδες μας», αποκάλυψε.

Για την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Ένας σύντροφος είναι σαν το φωτοβολταϊκό, τη φωτίζει τη ζωή, είμαι λοιπόν σε περίοδο φωτοβολταϊκού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την απόκτηση παιδιού δήλωσε: «Θα είχα τα κουράγια και τη δύναμη να το μεγαλώσω και μόνη, χωρίς σύντροφο» είπε και σημείωσε πως θα ήθελε να υιοθετήσει επίσης.

Η Ζαρίφη αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που έχασε τον μπαμπά της. «Ο μπαμπάς μου ‘έφυγε’ πριν από οκτώ χρόνια και πάντα μου έλεγε στο τηλέφωνο ‘άμα χρειαστείς κάτι εγώ εδώ είμαι’ και ήξερα ότι είναι εκεί».

Η πολυτάλαντη Ζαρίφη φέτος θα πρωταγωνιστεί στην νέα κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Χαρακτήρισε τον ρόλο της «αγία νοικοκυρά», «από τις γυναίκες που είναι δίπλα μας κι θεωρείς δεδομένο ότι θα μας φροντίσουν», εξήγησε.

Και κατέληξε: «Αυτές οι γυναίκες αγαπάνε τυφλά την οικογένειά τους αλλά κάποια στιγμή σκέφτονται ‘για εμένα τι κάνω;’. Υπάρχουν στιγμές που θα σας συγκινήσει αυτή η Μαίρη».