Κατερίνα Ζαρίφη: «Κυνηγάμε δύο γκόμενους, τον άντρα που έχουμε δίπλα μας και τον χρόνο»

29 Ιανουαρίου 2022 15:30

Κατερίνα Ζαρίφη: «Κυνηγάμε δύο γκόμενους, τον άντρα που έχουμε δίπλα μας και τον χρόνο»

Η κάμερα του Love It συνάντησε την Κατερίνα στη σκηνή της παράστασης Cavewoman, που πρωταγωνιστεί. Και βέβαια οι πρώτες ερωτήσεις που δέχτηκε είναι πως μια παρουσιάστρια μπορεί και τα καταφέρνει τόσο καλά στο θέατρο και σε τηλεοπτικές σειρές.

Κατερίνα Ζαρίφη: «Κυνηγάμε δύο γκόμενους, τον άντρα που έχουμε δίπλα μας και τον χρόνο».

Η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε πως έχει αρκετή βοήθεια, ειδικά από τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη, στο θέατρο.

«Το πρόβλημα στις σχέσεις σήμερα είναι κοινό και είναι η συνήθεια. Η καθημερινότητά και τα καθημερινά προβλήματα.Έχουμε δύο γκόμενους που κυνηγάμε. Τον άνδρα που έχουμε δίπλα μας στη ζωή και τον χρόνο, διότι και ο χρόνος αρσενικό είναι, για αυτό μας κυνηγάει. Εγώ αυτή την εποχή δεν κυνηγάω τίποτα σε αρσενικό, το μόνο που κυνηγάω είναι πίτα γύρο»

Τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της

«Τα σχόλια που μου κάνουν για τα κιλά δεν με ενδιαφέρουν, αδιαφορώ πλήρως γιατί θεωρώ ότι το 2022 να σε ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα το θεωρώ ξεπερασμένο. Θεωρώ ότι και το κομμάτι των παιδιών είναι ότι πιο απρεπές να πεις σε μία γυναίκα. Δεν ξέρεις ακριβώς ποια είναι τα δεδομένα και το θεωρώ πολύ παλιακό. Σιγά μην κάτσουμε με την ποδιά και το παστίτσιο στην πόρτα. Δεν μπορώ βαριέμαι».

Θα πήγαινε στο Survivor;

«Την ώρα που θα συμπλήρωνα την αίτηση εκεί που λέει αθλήματα, εκεί θα λιποθυμούσα, πριν πάω στον στίβο μάχης», κατέληξε η Κατερίνα Ζαρίφη.