Κατερίνας Μονογυιού: Το βελούδινο διαζύγιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Συντάκτης: Newsroom

3 Σεπτεμβρίου 2022 14:24

Κατερίνα Μονογυιού: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού

Υπό άκρα μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η Κατερίνα Μονογιού πήρε διαζύγιο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Secret  αναφέρει ότι η Κατερίνα Μονογιού αποφάσισε κοινή συναινέσει με τον σύζυγό της να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους

Το διαζύγιο έχει ήδη βγει εδώ και αρκετούς μήνες σε ένα πολύ ήρεμο και αξιοπρεπές κλίμα. Μάλιστα, η Κατερίνα Μονογυιού πέρασε μόνη της όλη τη διαδικασία, με μόνο πρόσωπα από τον στενό οικογενειακό της κύκλο να το έχουν πληροφορηθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούν μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις.

Η Κυκλαδίτισσα πολιτικός προτιμάει να μιλάει μόνο για το έργο της και όχι για την προσωπική ζωή της. Γι’ αυτό και μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστός ο χωρισμός της. Μετά τον χαμό του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού σε τροχαίο, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, η βουλευτής έχει επιλέξει την εργασιοθεραπεία και είναι απόλυτα αφοσιωμένη στα βουλευτικά καθήκοντά της.

Το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποιεί κοινωνικές δράσεις για την προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ψήφιση του νέου νόμου για την κρυοσυντήρηση και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, στην οποία πρωτοστάτησε η βουλευτής.

Τις ημέρες που δεν βρίσκεται σε κάποιο αεροπλάνο ή πλοίο για τα νησιά των Κυκλάδων, επιλέγει να περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά του αδελφού της. Η ίδια δεν έχει κρύψει την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για τα ανίψια της και, όπως έχει πει στο παρελθόν, ένα παιδί θα της έδινε ζωή, αν φυσικά της το χάριζε ο Θεός.

H Κατερίνα Μονογυιού ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρώην σύζυγό της από το 2013, ενώ το 2016 πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό γάμο τους στη Μύκονο.

Πηγη tlife.gr