Κατέρρευσε η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 10:30

Συντετριμμένη και με λόγια πένθους η Δέσποινα Μοιραράκη αποχαιρέτησε τον σύζυγό της ο οποίος έχασε τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δήμος Βερύκιος μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha Happy Day ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός για το θάνατο του ναυάρχου αναφέροντας τα εξής

«Επειδή την περιπέτεια την παρακολούθησα διακριτικά χωρίς να το ξέρουν και οι δύο. Τρεισήμισι χρόνια κράτησε αυτός ο Γολγοθάς. Ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ένα έχω να σας πω: Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυνατή γυναίκα και μακάρι ο κάθε άνδρας να βρει έναν τέτοιο σύντροφο.

Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένας καλός άνθρωπος κι ένας άριστος αξιωματικός. Τον γνώρισα εξ αποστάσεως, ήμουν ένα μεσημέρι στο γραφείο του Υπουργού κι έρχονται τα αποτελέσματα αυτών που είχαν αποφοιτήσει από τη σχολή Άμυνας. Τότε έμαθα ότι βγήκε πρώτος ο άνδρας που θα παντρευόταν η Μοιραράκη».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη ύστερα από τον χαμό του συζύγου της που όπως ανέφερε είχε χάσει αρκετά κιλά λόγω της μάχης του με τον καρκίνο.

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί»