Κατέθεσε ο 37χρονος που κατηγορείται για βιασμό του Δημήτρη Άνθη – Τι ισχυρίστηκε

26 Φεβρουαρίου 2021 15:50

Εγγράφως έδωσε τις εξηγήσεις του ο 37χρονος ηθοποιός, ο άνθρωπος που κατηγορείται από τον Δημήτρη Άνθη για βιασμό και ο οποίος σχετίζεται και με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο 37χρονος, σήμερα, ηθοποιός ήταν επί σειρά ετών συνεργάτης του Δημήτρη Λιγνάδη και σύμφωνα με τον Δημήτρη Άνθη που έχει κινηθεί νομικά σε βάρος του για βιασμό, είναι το τρίτο πρόσωπο που ήταν παρών στον βιασμό του Νίκου Σ. από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο ηθοποιός που κατηγορείται αρνείται τα πάντα και χαρακτηρίζει ψευδείς τους ισχυρισμούς του σεφ Δημήτρη Άνθη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην καταγγελία του ο Δημήτρης Άνθης, γνωρίστηκε με τον 37χρονο ηθοποιό στο μπαρ όπου δούλευε εκείνος (μαζί με τον αδερφό του καταγγέλλοντος) και ένα βράδυ πήγαν μαζί στο σπίτι του ηθοποιού κι εκείνος τον βίασε.

Το tlife.gr παρουσιάζει αποκλειστικά κομμάτι των έγγραφων εξηγήσεων του 37χρονου ηθοποιού.

«Φτάσαμε σπίτι μου, κάτσαμε να χαλαρώσουμε και κάποια στιγμή ο εγκαλών μου ομολόγησε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και ζήτησε να με φιλήσει.

Εν συνεχεία πήγαμε στο υπνοδωμάτιο, βγάλαμε τα ρούχα μας και ξεκίνησε η κατ’ ουσίαν ερωτική πράξη. Είμασταν συνομήλικοι και οι δύο 20 ετών και προφανώς άπειροι. Κάναμε σεξ και μετά αισθανθήκαμε και οι δύο παντελώς αμήχανα.

Του είπα ότι έχω μάθημα το πρωί και έπρεπε να ξυπνήσω και εκείνος μου είπε ότι έπρεπε να γυρίσει σπίτι του. Κατεβήκαμε μαζί γιατί η ώρα ήταν περασμένη, περιμέναμε ταξί, αστειευόμασταν μεταξύ μας μέχρι να έρθει ταξί, είπαμε καληνύχτα και επέστρεψα στο σπίτι μου για να κοιμηθώ.

Τα επόμενα βράδια που δούλευα στο μπαρ, ο εγκαλών ερχόταν στο μαγαζί μιλούσαμε λίγο αλλά γενικά εντός του μαγαζιού δεν επιτρεπόταν οικειότητα με τους πελάτες.

Δεν γνωρίζω πώς εξέλαβε ο εγκαλών αυτή μου τη στάση. Εγώ επαναλαμβάνω, σταμάτησα την εργασία μου στο εν λόγω μαγαζί τον Δεκέμβριο του 2004 επειδή δεν άντεχα τα ωράρια του Σαββατοκύριακου αφού το μαγαζί οργάνωνε πάντα θεματικά πάρτυ και οι σερβιτόροι διακοσμούσαμε από νωρίτερα, πέραν του ωραρίου τον χώρο όπως και στο κλείσιμο του μαγαζιού ξεστολίζαμε το μαγαζί με αποτέλεσμα να τελειώνουμε πολύ αργά και πέραν του ωραρίου.

Συνεπώς αναζήτησα καλύτερο ωράριο εργασίας και βρήκα εργασία σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή και εργάστηκα μέχρι το καλοκαίρι του 2005.

Τον εγκαλούντα και τον αδερφό του τους έχω συναντήσει 2-4 φορές μέσα στα 17 χρόνια που έχουν περάσει και πάντα ήταν πολύ φιλικοί μαζί μου».

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Άνθη, η σεξουαλική κακοποίησή του έγινε στο σπίτι του 37χρονου ηθοποιού στην περιοχή της Ομόνοιας.

Από την πλευρά του, ο 37χρονος υποστηρίζει πως δεν έμενε ποτέ στην εν λόγω περιοχή. «Πέραν του ψεύδους για τη λειτουργία του μαγαζιού, εγώ το 2006 και συγκεκριμένα για 3 μήνες πριν από τη ψευδή ημερομηνία που έχει αναφέρει ο μηνυτής, κατοικούσα στην Αγία Παρασκευή.

Με την περιοχή της Ομόνοιας δεν με συνδέει τίποτα, όπως και κανέναν από το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον μου».

Ακόμα, ο καταγγελλόμενος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τις αρχές Απριλίου εργαζόταν ως ταξιθέτης σε θέατρο του κέντρου ενώ παράλληλα φοιτούσε στο τρίτο έτος της σχολής του εθνικού θεάτρου.

Τον Μάιο σταμάτησε να δουλεύει επειδή είχε εξετάσεις.