Κάτι… τρέχει στο Μπάκιγχαμ: η μετακόμιση των Harry και Meghan Markle άναψε φωτιές!

27 Νοεμβρίου 2018 08:04

Ρήξη στις σχέσεις του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry έχουν προκαλέσει οι σύζυγοί τους, Kate Middleton και Meghan Markle, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο!

Όταν ο πρίγκιπας Harry γνώρισε τη Markle τη φιλοξενούσε συχνά στη μικρή κατοικία στο παλάτι του Κένσιγκτον στο Nottingham Cottage, όπου ο ίδιος διέμενε, ενώ στο παλάτι, σε ένα μεγάλο διαμέρισμα κατοικεί ο William με τη Middleton και τα τρία τους παιδιά.

Το πρώτο ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί την Άνοιξη, μετακόμισε σε διαμέρισμα 21 δωματίων στο παλάτι, δίπλα σε αυτό του πρίγκιπα William.

Όμως, το Σάββατο με ανακοίνωσή του το παλάτι του Κένσιγκτον έκανε γνωστό πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το παλάτι και να μετακομίσουν στη βασιλική κατοικία Frogmore Cottage, πολύ κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου είχε τελεστεί και ο γάμος του ζευγαριού στις 19 Μαΐου.

Αρχικά, τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο έκαναν λόγο για «ένταση» στις σχέσεις των δύο αδελφών και ανέφεραν πως «ο Harry και η Meghan δεν θέλουν πλέον να ζουν κοντά στον William και την Kate».

Πηγή πολύ κοντά στον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ αποκάλυψε πως οι σύζυγοι των δύο αδελφών «είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και στην πραγματικότητα δεν τα πάνε καλά». Σύμφωνα με την ίδια πηγή υπάρχει «ψυχρότητα» μεταξύ των συζύγων τους.

Πλέον, μένει να αποδειχθεί αν τα παραπάνω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στις σχέσεις των τεσσάρων μελών της βασιλικής οικογένειας…