Κάτια Δανδουλάκη: Ακυρώνει την αποψινή της παράσταση συμμετέχοντας στην απεργία του ΣΕΗ

Συντάκτης: Newsroom

8 Φεβρουαρίου 2023 17:58

Κάτια Δανδουλάκη: Ακυρώνει την αποψινή της παράσταση συμμετέχοντας στην απεργία του ΣΕΗ

Σε νέα απεργία έχουν κατέβει και σήμερα, 8 Φεβρουαρίου, οι ηθοποιοί του ΣΕΗ μετά την 48ωρη που πραγματοποίησαν πριν από λίγες μέρες.

Το πάγιο αίτημά τους είναι να αποσυρθεί το Προεδρικό Διάταγμα που εξισώνει το πτυχίο τους με το απολυτήριο Λυκείου.

Τις ημέρες που ακολούθησαν την 48ωρη απεργία πάντως δέχτηκε μεγάλη επίθεση η Κάτια Δανδουλάκη της οποίας το θέατρο ήταν από αυτά που παρέμειναν ανοιχτά τις ημέρες της απεργίας.

Η Κάτια Δανδουλάκη εξήγησε τους λόγους που έγινε αυτό μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου, παρόλα αυτά της ασκήθηκε έντονο και αναίτιο bullying στο διαδίκτυο.

«Βρέθηκε η στιγμή αυτή όταν το θέατρο πεθαίνει δύο χρόνια, όταν παίζουμε και έχουμε κηδέψει τη μητέρα μας, ποιος λόγος να κλείσω ένα θέατρο που είναι ναός; Να απεργήσω επειδή συμφωνώ με τα αιτήματα;» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το znews το θέατρο Κάτια Δανδουλάκη δεν θα λειτουργήσει σήμερα.

Η κυρία Δανδουλάκη σεβόμενη την απεργία αλλά και το δίκαιο των αιτημάτων του κλάδου των ηθοποιών αποφάσισε να ακυρώσει την αποψινή παράσταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ηθοποιός είναι προβληματισμένη από την αναίτια επίθεση που έχει δεχτεί καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι πάντα με το μέρος των συναδέλφων της και τους στηρίζει έμπρακτα.