Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν μου αρέσει το ρήμα γερνάω -Μου αρέσει το ωριμάζω, μεγαλώνω»

Δημοσιεύθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 2021 21:15
Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν μου αρέσει το ρήμα γερνάω -Μου αρέσει το ωριμάζω, μεγαλώνω»

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 και αποκάλυψε πως πέρασε το μακρύ διάστημα της καραντίνας. Αλλά και γνωστές και άγνωστες πτυχές της καριέρας της.

Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν μου αρέσει το ρήμα γερνάω -Μου αρέσει το ωριμάζω, μεγαλώνω».

Το διάστημα των αυστηρών περιοριστικών μέτρων άντεξε γιατί

«Με έσωσε η αυτογνωσία. Στα δύσκολα συγκεντρώνομαι, λέω αυτό είναι ένα κύμα μεγάλο που θα περάσει γιατί δεν μπορεί να μην περάσει. Δεν παραιτούμαι κι είμαι βαθιά αισιόδοξος άνθρωπος. Χρειάζεται να συγκροτήσουμε το μυαλό μας και να σκεφτούμε ότι τίποτα δεν τελειώνει. Όλα παίρνουν μια άλλη μορφή. Ειμαι πάντα αισιόδοξη και δεν το βάζω κάτω. Λέω σιγά πάει τώρα έγινε, έκανα γκάφα ή λάθος; Εντάξει, πάμε από την αρχή τώρα. Έχω κάνει πολλές θεατρικές αποτυχίες, οπότε αν το άφηνα κι έλεγα πάει τέλειωσε η ζωή μου, δεν θα συνέχιζα. Είναι σαν να παίρνω κουράγιο από την αποτυχία και να λέω «δεν τα κατάφερα; τώρα θα σου πω εσένα”. Αυτομαστιγώνομαι με τον καλό τρόπο».

Για την πορεία της στο θέατρο είπε

«Μπήκα μικρή στο θέατρο και την τηλεόραση. Αυτό που με έσωσε είναι ότι δεν ασχολήθηκα με το να επιβληθώ, ασχολήθηκε ο χρόνος για να με επιβάλλει. Δεν το απαίτησα, έγινε! Το είχα από μέσα μου σαν χαρακτήρας αλλά ήταν και μια συμβουλή της Λαμπέτη που έλεγε «Μην ασχοληθείς ποτέ που θα είναι το όνομά σου. Αν είναι τελευταίο, εκεί πρέπει να είναι. Αν είναι να είναι πρώτο κανένας δεν πρόκειται να μη το βάλει πρώτο γιατί εξαρτάται από εσένα”. Δεν έκανα καμία προσπάθεια επιβολής, με πολλή δουλειά όμως. Δεν πίστεψα ότι είμαι κάτι παραπάνω από τους άλλους. Στα ώπα-ώπα με είχαν οι άντρες. Οι καλύτεροί μου φίλοι ήταν άντρες. Δεν ήμουν ποτέ μια γυναίκα ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Ήθελαν να με προστατεύσουν οι άντρες γιατί δεν ήμουν επιθετική».

Άγριες μέλισσες spoiler: αυτό είναι το τραγικό τέλος της Ανέτ! Δεν πεθαίνει από την καρδιά της

Αποκάλυψε τα μυστικά που την κρατούν τόσο δραστήρια και όμορφη

«Είμαι στρατιώτης. Δεν μου αρέσει το ρήμα γερνάω. Μου αρέσει το ωριμάζω, μεγαλώνω. Δεν είναι όλα εύκολα. Έχω στερηθεί. Κάνω γυμναστική. Βάζω κρέμες από μικρή. Όσον αφορά την αισθητική είμαι απολύτως υπέρ να κάνει η γυναίκα ότι νομίζει για να είναι πιο φρέσκια κι όχι για να γίνει κάποια άλλη. Είναι δουλειά και κόπος. Έχω κάτι του στρατιώτη μέσα μου»..