Κάτια Νικολαΐδου: Γιατί δεν έδωσε κατάθεση στη δίκη Παυλίδου – Παπαγιάννη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Νοεμβρίου 2022 10:15

Ανατροπή με την Κάτια Νικολαΐδου! Η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό, κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Μάνου Παπαγιάννη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, πριν από λίγες ημέρες, η υπόθεση στην οποία η γνωστή ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου, είναι κατηγορούμενη, αναβλήθηκε από το Τριμμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ο Μάνος Παπαγιάννης είχε μηνύσει τη συνάδελφό του για τα όσα είχε αναφέρει δημόσια για τον ίδιο, χωρίς ποτέ η ίδια η Νικολαΐδου να έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Έτσι της ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να δικαστεί.

Στη δίκη Παπαγιάννη – Παυλίδου χθες 9 Νοεμβρίου, η Νικολαΐδου βρισκόταν εκεί για να υποστηρίξει την Παυλίδου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, η ηθοποιός δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό που αφορά τη δίκη των δύο ηθοποιών αλλά βρέθηκε εκεί ώστε να πει όσα είχαν συμβεί στην ίδια για τα οποία όμως είναι ήδη κατηγορούμενη σε άλλη δίκη.

Λόγω αυτής της εξέλιξης, το δικαστήριο δεν της έκανε καμία ερώτηση και της απαγορεύτηκε μάλιστα να αναφέρει το περιστατικό για το οποίο είχε προταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης από την Παυλίδου.

Η Νικολαΐδου έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι έχει δεχθεί και εκείνη βίαιη συμπεριφορά από τον Παπαγιάννη κατά τη διάρκεια επαγγελματικής τους συνεργασίας, ενώ τόνισε ότι την έχει μηνύσει ο ηθοποιός.

Μιλώντας στην κάμερά της πρωινής εκπομπής του Alpha αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Παπαγιάννης ζήτησε αναβολή κατά την εκδίκαση της υπόθεσης την οποία σχολίασε με ειρωνικό τρόπο.

«Ήρθα από το Βέλγιο για τη δίκη που δεν έγινε. Εγώ θα ξαναέρθω τον Νοέμβριο και ελπίζω ο κ. Παπαγιάννης να έχει γίνει καλά μέχρι τις 9 Νοέμβρη οπότε να μπορέσει να παραβρεθεί και εκείνος γιατί αυτή τη φορά δεν ήθελε, δεν μπορούσε να μας αντιμετωπίσει.

Παιδιά, όλα όσα θα πω στο δικαστήριο θα σας τα πω μετά τις 9 Νοεμβρίου. Δεν θέλω να πω τίποτα πριν τη δίκη. Αλήθεια. Θα τα πούμε όλα μόλις γίνει η δίκη. Εάν και με το καλό θελήσει ο κ. Παπαγιάννης και βασικά, επειδή δεν παίζουμε με τις αρρώστιες, έχει γίνει καλά μέχρι τότε, θα σας τα πω όλα μετά το δικαστήριο. Ισχύει ότι ο κ. Παπαγιάννης έχει κάνει και σε μένα μήνυση».