Κάτια Νικολαΐδου: Πένθος για την ηθοποιό

Συντάκτης: Newsroom

6 Οκτωβρίου 2022 13:48

Κάτια Νικολαΐδου: Πένθος για την ηθοποιό

Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την Κάτια Νικολαϊδου καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, πριν 40 μέρες ο πατέρας της Κάτιας Νικολαϊδου πέθανε με τη δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή σήμερα από την ίδια, η οποία θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν.

«40μέρες χωρίς εσένα Μπαμπά μου. Τίποτα δεν είναι ίδιο πια Πόσο μου λείπεις Μπαμπάκα μου».

Κάτια Νικολαϊδου: «Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν μπορούσε να μας αντιμετωπίσει»

Η Κάτια Νικολαΐδου είναι μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση της μήνυσης που έχει κάνει η Σοφία Παυλίδου κατά του Μάνου Παπαγιάννη για τον ξυλοδαρμό της.

Η Κάτια Νικολαΐδου έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι εχει δεχθεί και εκείνη βίαιη συμπεριφορά από τον Μάνο Παπαγιάννη κατά τη διάρκεια επαγγελματικής τους συνεργασίας ενώ αποκάλυψε ότι την έχει μήνυση ο ηθοποιός.

Μιλώντας στην κάμερά της πρωινής εκπομπής του Alpha αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Μάνος Παπαγιάννης ζήτησε αναβολή κατά την εκδίκαση της υπόθεσης την οποία σχολίασε με ειρωνικό τρόπο.

«Ηρθα από το Βέλγιο για την δίκη που δεν έγινε. Εγώ θα ξαναέρθω τον Νοέμβριο και ελπίζω ο κ. Παπαγιάννης να έχει γίνει καλά μέχρι τις 9 Νοέμβρη οπότε να μπορέσει να παραβρεθεί και εκείνος γιατί αυτή τη φορά δεν ήθελε, δεν μπορούσε να μας αντιμετωπίσει.

Παιδιά, όλα όσα θα πω στο δικαστήριο θα σας τα πω μετά τις 9 Νοεμβρίου. Δεν θέλω να πω τίποτα πριν τη δίκη. Αλήθεια. Θα τα πούμε όλα μόλις γίνει η δίκη. Εάν και με το καλό θελήσει ο κ. Παπαγιάννης και βασικά, επειδή δεν παίζουμε με τις αρρώστιες, έχει γίνει καλά μέχρι τότε, θα σας τα πω όλα μετά το δικαστήριο. Ισχύει ότι ο κ. Παπαγιάννης έχει κάνει και σε μένα μήνυση».