Κάτια Νικολαΐδου: «Το ‘22 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Δεκεμβρίου 2022 12:36

Δεν ήταν καλό το 2022 για την Κάτια Νικολαΐδου, η οποία έκανε τον απολογισμό της και το χαρακτήρισε ως μία από τις δύσκολες χρονιές της.

Η γνωστή ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου έχασε αγαπημένα πρόσωπα -όπως τον πατέρα της- κατά τη διάρκεια της χροιάς που φεύγει σε λίγες ώρες.

Σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στάθηκε και τις κακές στιγμές που βίωσε και φυσικά το 2022 δεν είναι μία χρονιά που θα τη θυμάται με χαρά.

Σε αυτή δημοσίευσε μία φωτογραφία με έναν καμβά, που έχει ζωγραφισμένο πάνω του ένα δέντρο. Όπως ανέφερε, οι δυσκολίες που πέρασε της δημιούργησαν την ανάγκη να εκφραστεί μέσω της ζωγραφικής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katia Nikolaidou (@katianikolaidou_official)

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός έγραψε: «Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμά μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου.

Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά και πινέλα κ άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω!

Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Και κάπως έτσι έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι και να συμβεί θ’ ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά!

Από επιλογή! Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!! Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό!!!!! Το δέντρο μας ν’ ανθίζει και ν’ ανθίζει και ν’ ανθίζει!!!!

Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!».

Υπενθυμίζεται πως η Κάτια Νικολαΐδου είναι μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση της μήνυσης που έχει κάνει η Σοφία Παυλίδου κατά του Μάνου Παπαγιάννη για τον ξυλοδαρμό της.

Η Νικολαΐδου έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι έχει δεχθεί και εκείνη βίαιη συμπεριφορά από τον Μάνο Παπαγιάννη κατά τη διάρκεια επαγγελματικής τους συνεργασίας ενώ αποκάλυψε ότι την έχει μυνήσει ο ηθοποιός.