Κάτια Ταραμπάνκο: Δάκρυα για την Ουκρανία μετά την ενημέρωση από τον Ατζούν

26 Φεβρουαρίου 2022 14:15

Κάτια Ταραμπάνκο: Δάκρυα για την Ουκρανία μετά την ενημέρωση από τον Ατζούν

Ώρες αγωνίας περνάει η Κάτια Ταραμπάνκο από τη στιγμή της επίθεσης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Ουκρανία.

Η οικογένεια της βρίσκεται στην εμπόλεμη πρώην σοβιετική δημοκρατία και τα νέα που έρχονται από το Κιέβο, την Οδησσό και τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας δεν είναι διόλου καλά.

Η Κάτια περνάει τα τελευταία εικοσιτετράωρα μπροστά σε τηλεοπτικές οθόνες και κινητό τηλέφωνο, προσπαθώντας να εντοπίσει καλά νέα για τους δικούς της.

Η ανακοίνωση της επίθεσης των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία ήρθε ενώ κοιμόταν κυριολεκτικά.

Αν και τις τελευταίες ημέρες τα «μαύρα σύννεφα» πάνω από τους Ουκρανούς είχαν πυκνώσει, και το πρωί της Πέμπτης.

Την βρήκε με κλάμματα και δακρυσμένα τηλέφωνα προσπαθώντας να μάθει οτιδήποτε για την τύχη των δικών της ανθρώπων στην εμπόλεμη χώρα.

Μέχρι και τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η πανέμορφη Κάτια δεν είχε καταφέρει να βρει κάποιο σημείο ζωής και στοιχείο για την κατάσταση των συγγενών της στην χώρα που γεννήθηκε, κι αυτό την έχει κάνει ράκος.

Η οικογένεια που υπάρχει πίσω στην Ουκρανία είναι πολύ αγαπημένα πρόσωπα της νεαρής μοντέλας, και παρά τις εκκλήσεις της Κάτιας.

Και των γονιών της τους τελευταίους μήνες να αφήσουν την πατρίδα τους και να έρθουν στην Ελλάδα για να αποφύγουν τους κινδύνους, δεν τους άκουσαν.

Το αγαπημένο μοντέλο που βγήκε από το GNTM, τηλεφωνεί συνεχώς σε φίλους κ γνωστούς αλλά και στις ελληνικές αρχές στην Ουκρανία.

Προσπαθώντας να εντοπίσει τους συγγενείς της που δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής μετά την επίθεση των Ρώσων.

Αλλά δεν είχε καταφέρει κάτι, κι αυτό την έκανε εξαιρετικά αγχωμένη. Αλλά μέσα στην αγωνία της, προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη και ήρεμη για να δίνει δύναμη και κουράγιο στους γονείς της που έχουν ακόμα μεγαλύτερο άγχος.

Σε παλιότερες δηλώσεις της, η Κάτια είχε εξηγήσει την οικογενειακή διαδρομή των Ταραμπανκο από την πρώην Σοβιετική Ένωση στη χώρα μας.

«Ήρθα στην Ελλάδα από την Ουκρανία 6 χρονών. Είχε έρθει πρώτα η μητέρα μου όταν ήμουν 4. Μετά ήρθα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Επειδή ρωτάνε για την ηλικία μου, είμαι γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου του 1996. Από τότε δεν έχω ξαναπάει στην Ουκρανία, παρά μόνο μία φορά στα 13 μου.

Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα. Η μητέρα μου δεν είναι από την Ουκρανία. Κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας» τόνισε το πανέμορφο μοντέλο.

Πηγή: Εφημερίδα SPIRTO