Κάτια Ταραμπανκό: έτσι τρώει στη στροφή Στικούδη και Σπυροπούλου! Πού την προορίζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Δημοσιεύθηκε: 15 Απριλίου 2021 09:50
Κάτια Ταραμπανκό: έτσι τρώει στη στροφή Στικούδη και Σπυροπούλου! Πού την προορίζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Παρά τους ενδοιασμούς που υπάρχουν, τελικά αναμένεται να δοθεί το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν στο My Style Rocks. Οι επαφές του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί είναι κρίσιμες και στο Φάληρο δεν θέλουν να έλθει ρήξη με τον Τούρκο παραγωγό.

Η αλήθεια είναι ότι στο κανάλι υπάρχουν φωνές που δεν θέλουν το ριάλιτι μόδας. Κι αυτό γιατί φέτος δεν έφερε τα νούμερα που περίμεναν.

Όμως, ο Ατζούν είναι σίγουρος για την άνοδο στην τηλεθέαση και γι’ αυτό επιμένει. Μάλιστα, είπε ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα το… απογειώσουν.

Με δεδομένο λοιπόν ότι το My Style Rocks θα είναι στις οθόνες μας την επόμενη σεζόν ένα είναι το ερωτηματικό: ποια θα είναι η παρουσιάστρια.

Αυτή τη στιγμή, τρεις ερίζουν για τη συγκεκριμένη θέση.

Ποια Σαλαγκούδη; Η Σπυροπούλου ήταν το μοναδικό πρόσωπο που μίλησε ο ΣΚΑΪ για τον Αγρότη! Έπεσαν και οι υπογραφές

Δύο… παλιές και μία καινούργια. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέρει το πρότζεκτ, ενώ έκλεισε στον ΣΚΑΪ για το Αγρότης μόνος ψάχνει. Η προηγούμενη θητεία της στο My Style Rocks δεν ήταν και η καλύτερη, ενώ δεν έχει μεγάλο έρεισμα στην Acun Media.

 

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν η τελευταία παρουσιάστρια του ριάλιτι. Τα νούμερα δεν ήταν καλά. Ενώ κάποιες φήμες ήθελαν το κανάλι να μην έκρυβε την ενόχλησή του για τη συμμετοχή της στο YFSF του ΑΝΤ1.

Η τρίτη είναι η Κάτια Ταραμπανκό, η οποία μπορεί να φάει στη στροφή και τις δύο. Φρέσκο πρόσωπο που γράφει πολύ στην κάμερα, ξέρει από ριάλιτι (όχι στην παρουσίαση φυσικά) και έχει πολλούς φαν. Από την άλλη, ο Ατζούν την πιστεύει πολύ, έπειτα από το εντυπωσιακό πέρασμά της από το Survivor. Οπότε, αυτή τη στιγμή προβάλλει ως το φαβορί.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.