Κάτια Ταραμπάνκο: Mιλάει για το bullying που υπέστη και το Survivor All Star

Συντάκτης: Newsroom

14 Δεκεμβρίου 2022 13:00

Κάτια Ταραμπάνκο: Mιλάει για το bullying που υπέστη και το Survivor All Star

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Το μοντέλο μίλησε τόσο για την αλλαγή στο look της, αλλά και για το bullying, την ψυχανάλυση, το GNTM και το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί γι’ αυτήν και το Survivor.

«Πήγαμε Παρίσι κουρευτήκαμε, βαφτήκαμε και το κρατήσαμε. Όταν ήμουν 3 χρόνων έκανα ακριβώς το ίδιο κούρεμα με τον μπαμπά μου. Το αγαπημένο μου πράγμα είναι να είναι να βάζω πλυντήριο και να απλώνω, με ηρεμεί», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για το bullying που έχει δεχθεί κατά καιρούς, και για την ψυχολογική υποστήριξη που έλαβε, η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε: «Δεχόμουν bullying στο σχολείο, με αποκαλούσαν Ρωσίδα. Με έχει βοηθήσει η ψυχανάλυση να κάνω άλματα στη ζωή μου».

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν πει για εμένα είναι το ποσό που είπαν ότι πήρα στο Survivor. Απέχει χιλιόμετρα από την αλήθεια. Δεν θα με δείτε στο Survivor All Star. Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν το καλοκαίρι. Έπεσα με τα μούτρα, αλλά σηκώθηκα. Στα social στέλνουν προτάσεις γάμου».