Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο Γιάννης δε με πήρε τηλέφωνο μετά την αποκάλυψη της νέας μου σχέσης»

Δημοσιεύθηκε: 13/02/2020 14:37
Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο Γιάννης δε με πήρε τηλέφωνο μετά την αποκάλυψη της νέας μου σχέσης»

Η μία από τις νικήτριες του GNTM 2 μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και παραδέχτηκε ότι ένιωσε τεράστια αμηχανία όταν αντίκρισε τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Χαλβατζή στη δοκιμασία του τελικού.
Η ίδια αναφέρθηκε παράλληλα στη νέα της σχέση με τον ψυχολόγο και επιχειρηματία Γιώργο Λάγιο, ενώ αποκάλυψε πως μετά τον χωρισμό, δεν έχει ξαναμιλήσει με τον Γιάννη Χαλβατζή.
«Όταν είδα τον πρώην σύντροφό του στον τελικό του GNTM έπαθα σοκ. Αλλά ήταν λήψη τελικού και έπρεπε να αφήσω το συναίσθημα. Δεν ήταν ξεκάθαρη η κατάσταση της σχέσης στην οποία βρισκόμασταν. Ήταν πρόταση επανασύνδεσης. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια σχεδόν. Μία χωρίζαμε, μία ήμασταν μαζί. Μαζί δεν κάναμε και χώρια δεν μπορούσαμε. Με στήριξε πάρα πολύ.
Ο Γιάννης δεν με πήρε τηλέφωνο μετά την αποκάλυψη της νέας μου σχέσης. Δεν μιλήσαμε καθόλου από την στιγμή που έληξε η σχέση μας. Το γεγονός ότι βγήκε και μίλησε… Ό,τι θέλει ας κάνει, είναι επιλογές του» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο. Με το νέο μου σύντροφο γνωριστήκαμε μετά το παιχνίδι σε μια κοινή παρέα. Το μυαλό του συντρόφου μου ήταν αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Είναι ανοιχτόμυαλος και κοιτάμε μόνο το “μαζί”. Με τον πρώην μου δεν ξαναμιλήσαμε μετά το τέλος της σχέσης μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα του GNTM», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT