Κάτια Ταραμπάνκο: παρουσιάστρια σε καθημερινό ριάλιτι μόδας! Δείτε ποιο κανάλι «έκλεψε» το πανέμορφο μοντέλο

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2021 10:45
Κάτια Ταραμπάνκο: παρουσιάστρια σε καθημερινό ριάλιτι μόδας! Δείτε ποιο κανάλι «έκλεψε» το πανέμορφο μοντέλο

Έκπληξη από την Κάτια Ταραμπάνκο. Μετά το GNTM, το Survivor 4 αλλά και τους Θαλασσόλυκους ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση. Και μάλιστα με εκπομπή- έκπληξη.

Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν θα είναι στη συχνότητα του ΣΚΑΪ όπως πίστευαν πολλοί. Το Open ήταν εκείνο που εξασφάλισε το ναι του μοντέλου.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ Γρηγόρης Μελάς, η πανέμορφη Κάτια θα αναλάβει την παρουσίαση του καινούργιου ριάλιτι μόδας. Το οποίο θα βγει στον αέρα από το Open και θα λέγεται Glam Wars.

Τι ανέφερε η ανακοίνωσή του τηλεοπτικού σταθμού για το συγκεκριμένο project; “Ταλαντούχοι και δημιουργικοί make up artists και hairstylists, οι οποίοι θα μας εκπλήξουν με τη φαντασία τους και το ταλέντο τους, πρωταγωνιστούν στο Glam Wars. Και φιλοδοξούν να είναι αυτοί οι μεγάλοι νικητές.

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η κάθε μία από έναν hair stylist κι έναν makeup artist, διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε δεχθεί κι άλλες τηλεοπτικές προτάσεις. Αλλά αποφάσισε να αναλάβει το καινούργιο καθημερινό ριάλιτι μόδας του Open. Το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας σεζόν.