Κάτια Ταραμπάνκο: Προχωράει στην αφαίρεση τατουάζ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Ιουλίου 2022 20:25

Η Κάτια Ταραμπάνκο προχώρησε στην αφαίρεση ορισμένων τατουάζ από το σώμα της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM προχώρησε σε ανάρτηση στον στο Instagram.

Σε αυτό φαίνεται να αφαιρεί δύο από τα τατουάζ της. Το ένα ήταν στο πόδι και το άλλο στο χέρι της.

Πάντως, η ίδια δεν έχει διευκρινίσει για ποιον λόγο προχωρά στη «διαγραφή» των παλαιότερων τατουάζ της.

https://www.youtube.com/watch?v=p1MczQWV7WI

Με εμφάνιση που κόβει την ανάσα και φιλοδοξία να κατακτήσει τις πασαρέλες, η Κάτια Ταραμπάνκο έχει κατορθώσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην τηλεόραση και να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.

Η ζωή της Κάτιας Ταραμπάνκο άλλαξε όταν ο δρόμος της διασταυρώθηκε με αυτόν του Δημήτρη Σκουλού. Ο τελευταίος την είδε σε φωτογράφισή της στην παραλία. Το έμπειρο μάτι του φωτογράφου διέκρινε ότι η νεαρή γυναίκα διέθετε στοιχεία που θα μπορούσαν να την κάνουν να λάμψει στον χώρο του θεάματος.

Της πρότεινε να δηλώσει υποψηφιότητα για το «Greece’s Next Top Model» και εκείνη ανταποκρίθηκε θετικά.

Άλλωστε, όσοι τη γνωρίζουν τονίζουν πως πάντα έψαχνε τρόπο να βρεθεί μπροστά από την κάμερα. Από την ηλικία των 16 ετών πήγαινε σε κάστινγκ συνοδευόμενη από τη μητέρα της.
Δεν ήταν εύκολο, όμως, να υλοποιήσει το όνειρό της και να ξεχωρίσει αμέσως.

Και αυτό της στοίχισε όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και σωματικά. Ο οργανισμός της κλονίστηκε και εκεί αποδίδεται το γεγονός ότι προσβλήθηκε από σταγονοειδή ψωρίαση.

Η ευκαιρία που τόσα χρόνια αναζητούσε ήρθε μέσα από το GNTM.

Και ήταν αποφασισμένη να την αξιοποιήσει. Στο σόου του Star επέδειξε πυγμή, υπήρξε σκληρή και δεν χαρίστηκε σε κανέναν από τους αντιπάλους της.

Δεν άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό, μερίδα του οποίου μάλιστα εξαπέλυσε σκληρές επιθέσεις σε βάρος της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Χαρακτηρισμοί όπως «σκύλα», «ψωνάρα» (υπήρχαν και περισσότερο οξείς) προφανώς την πλήγωσαν. Αλλά μόνο για λίγο. Γρήγορα το ξεπέρασε και επανήλθε δριμύτερη.

Κέρδισε το στέμμα στο GNTM μαζί με την Άννα – Μαρία.

Λίγο αργότερα της παρουσιάστηκε μία ακόμη πολύ καλή ευκαιρία να εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση. Δέχθηκε πρόταση –με πολύ καλά χρήματα- από τον Ατζούν Ιλιτζαλί και μπήκε στο «Survivor».

Και στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ πρωταγωνίστησε. Ήταν εντυπωσιακή στα αγωνίσματα, ενώ δεν φοβήθηκε να τα βάλει με οποιονδήποτε στις ψηφοφορίες. Πολλοί πίστεψαν ότι θα φτάσει μέχρι τέλους αλλά λόγω προβλήματος υγείας αποχώρησε πρόωρα.

Η Ταραμπάνκο είχε πια καθιερωθεί. Ήταν αναγνωρίσιμη και hot! Ο Ιλιτζαλί της προσέγγισε για να μπει και στο τελευταίο «Survivor».

Γνωρίζοντας ότι πλέον οι μετοχές της έχουν ανέβει, έκανε παζάρια ζητώντας περισσότερα οικονομικά ανταλλάγματα. Ο Τούρκος παραγωγός υποχώρησε, της τα έδωσε και έτσι εκείνη ταξίδεψε στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Όλοι, πάντως, υποστηρίζουν ότι φέτος ήταν σαφώς πιο «σοφτ» σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά. Πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, ακόμη και το κοινό δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.