Κάτια Ταραμπάνκο: Το πρώτο βίντεο με τον νέο της σύντροφο

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 12:20

Κάτια Ταραμπάνκο: Τι απαντά στον Θοδωρή Κωνσταντόπουλου για την παράλληλη σχέση

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε την πρώτη της ανάρτηση με τον σύντροφό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και φυσικά οι ακόλουθοι της άρχισαν τα σχόλια.

Η πρώην νικήτρια του Next Top Model Κάτια Ταραμπάνκο ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διαρκείας 20 λεπτών στο οποίο ήταν συνοδηγός και στο τιμόνι του αυτοκινήτου καθόταν ο νέος της σύντροφος.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μετά την ανάρτηση της στα social media της ζητούσαν να δείξει τον σύντροφό της για πρώτη φορά στα social media με την Κάτια Ταραμπάνκο φυσικά να μην του κάνει το χατίρι

Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος

Ο Τάσος Χρήστου είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας και είναι πολύ δραστήριος στα social media. Λατρεύει κι εκείνος τα τατουάζ, τα θαλάσσια σπορ, τα γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα και τα ταξίδια σε εξωτερικούς προορισμούς. Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις στον λογαριασμό του στο Ιnstagram εμφανίζεται να οδηγεί μια κόκκινη ferrari και οι ακόλουθοί του τον βλέπουν να οδηγεί από τζετ σκι έως ταχύπλοο, ενώ έχει αδυναμία και στην σκοποβολή.