Κάτια Ταραμπάνκο: «Ξενέρωσα η αλήθεια είναι από το Survivor, ήθελα κι άλλο»

27 Μαρτίου 2022 08:10

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ξενέρωσα η αλήθεια είναι από το Survivor, ήθελα κι άλλο»

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε μπροστά στην κάμερα του Open Weekend και έδωσε τις δικές της απαντήσεις σε όσα έχουν ακουστεί γι’αυτήν για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ξενέρωσα η αλήθεια είναι από το Survivor, ήθελα κι άλλο».

Το γνωστό μοντέλο ξεκαθάρισε τα πράγματα γύρω από όσα έχει πει ο πρώην σύντροφός της Γιώργος Λάγιος για τα χρήματα που εισέπραξε από το ριάλιτι επιβίωσης. Ακόμη μοιράστηκε τις φετινές της εμπειρίες από την συμμετοχή της και τους συμπαίκτες της.

Θα ήθελε να συνεχίσει κι άλλο στο Survivor

«Θα στο πω πολύ απλά και λαϊκά, ξενέρωσα η αλήθεια είναι. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω. Ήθελα κι άλλο Survivor, κι άλλους στίβους μάχης, κι άλλη καρύδα, κι άλλο ρύζι, οπότε ήταν τύπου λίγο γιατί; Αλλά το άλλο μου μισό ήθελε να γυρίσει η αλήθεια είναι για την οικογένεια. Με ενημέρωσαν από την παραγωγή, έπαθα σοκ. Μου είπαν ότι οι δικοί μου είναι καλά. Βρίσκομαι ακόμα σε σοκ. Δεν το χωράει ο νους μου. Εύχομαι να λήξει και να μην μετρήσουμε ξανά ποτέ κανένα άλλο θύμα». Είπε για το ριάλιτι, αλλά και για την εισβολή στην Ουκρανία και τα μέλη της οικογένειάς της που βρίσκονται εκεί.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου την βρίσκουν αδιάφορη

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν ισχύει αυτό με το ποσό. Αυτό θα ήθελα να πω. Πολλοί λένε και μιλάνε. Τώρα αμα απαντάω στον καθένα θα είμαστε εδώ 15 ώρες». Δήλωσε κλείνοντας.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για την κλοπή ρυζιού στο περσινό Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε πει

«Ο χαρακτηρισμός “κλέφτρα” με στιγμάτισε και μου ακύρωσε και δουλειές. Μποϊκοτάζ ξεκάθαρα. Βλέπανε τα σχόλια από κάτω στις φωτογραφίες μου που με αποκαλούσαν κλέφτρα, ο άλλος για ποιο λόγο να μου δώσει να κάνω μια δουλειά.

Ήταν αρκετά τα σχόλια γι’ αυτό ήθελα να τοποθετηθώ τόσο πολύ απέναντι στον Σπύρο, ότι όταν είσαι σίγουρος θα μιλήσεις και θα κατηγορήσεις κάποιον κλέφτη, ψεύτη κλπ. Σπύρο Μαρτίκα ευχαριστώ πολύ, θα κάνω μποϊκοτάζ στα φαρμακεία σου. Εγώ δεν είχα κλέψει το ρύζι, το είχα βρει. Μου το έβαλε η παραγωγή; Έτυχε να είναι εκεί; Δεν έχω ιδέα. Δεν το έκλεψα».