Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν κινούμαι με βάση τον φόβο «τι θα πουν οι άλλοι», γιατί μιλάνε πολλοί και λένε πράγματα που δεν ισχύουν»

Δημοσιεύθηκε: 17 Φεβρουαρίου 2021 15:45
Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν κινούμαι με βάση τον φόβο «τι θα πουν οι άλλοι», γιατί μιλάνε πολλοί και λένε πράγματα που δεν ισχύουν»

Μετά το «Survivor», έρχονται όμορφα πράγματα στη ζωή της... Η ίδια «κλείνει το μάτι» στο μόντελινγκ και στην υποκριτική, έτοιμη να βγει απ’ το σύντομο break, λόγω κορονοϊού. Σε μια συνέντευξή της στο You κάνει ένα ταξίδι πίσω στα παιδικά της χρόνια, μέχρι την επιστροφή της απ’ το «Survivor».

Μετά το τέλος του «GNTM», ήρθε ο κορονοϊός και κόπηκαν οι δουλειές στο μόντελινγκ. Σε απογοήτευσε αυτό;

Σίγουρα μου έκοψε τη φόρα, γιατί έλεγα πως, μόλις βγω απ’ το «GNTM», θα πάω να σπουδάσω στο Λος Άντζελες. Πρώτη φορά έκανα πλάνα στη ζωή μου και καταλήξαμε να έχουμε πανδημία, από εδώ και στο εξής δεν σχεδιάζω ούτε το επόμενο μισάωρο! (γέλια) Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

Ανησυχείς για τους δικούς σου ανθρώπους και ειδικά για τον αδερφό σου που ταξιδεύει;

Σίγουρα υποβόσκει ένα άγχος για τους γονείς μου, όχι επειδή ανήκουν σε κάποια ευπαθή ομάδα, αλλά γιατί αγχώνομαι για τους ανθρώπους που αγαπάω. Για τον αδερφό μου δεν φοβάμαι τόσο, γιατί θα είναι σε καράβι και του είπα να είναι πολύ προσεκτικός! Κυρίως αγχώνομαι για τη γενικότερη κατάσταση και με θλίβει το γεγονός ότι περνάω απ’ το κέντρο και βλέπω μαγαζιά που φαίνεται πως έχουν κλείσει μόνιμα. Έχω άγχος για το μέλλον.

Φοβήθηκες μήπως ταυτιστείς στη συνείδηση του κόσμου ως «το κορίτσι των reality»;

Αν μπω σε τρίτο reality, σίγουρα θα γίνει αυτό, μέχρι τώρα δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Γενικά, όμως, δεν θα κινηθώ με βάση τον φόβο «τι θα πουν οι άλλοι», γιατί μιλάνε πολλοί και λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Ό,τι κάνω, το κάνω επειδή μ’ αρέσει και με εξελίσσει.

 

Σε ενόχλησαν τα σχόλια μετά το «GNTM»;

Σίγουρα. Υπήρχε ενόχληση, απογοήτευση και κάποια στιγμή φρίκαρα. Ήθελα απλά να κλειστώ σε ένα σπίτι, να κλείσω το κινητό μου και να μην έχω κανέναν. Αυτή η κατάσταση κράτησε για δύο μήνες, δεν μου συνέβαινε κάθε μέρα, αλλά ερχόταν κι έφευγε. Ένιωθα ότι έχω κάνει κάτι λάθος… Μπορεί να είχα κάνει, όμως μερικές φορές ο κόσμος είναι πολύ σκληρός κριτής. Αλλά αυτό ταυτόχρονα σε βάζει σε σκέψεις, για να βελτιωθείς και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Θυμάσαι κάποιο χαρακτηριστικό μήνυμα;

Δέχτηκα πολλά ακραία σχόλια, ακόμα και απειλές, ότι «άμα σε πετύχω έξω, θα σου χαράξω το πρόσωπο«. Απ’ όλα θα υπάρχουν, αλλά δεν τα αφήνω να με επηρεάζουν.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.