Οι πιο hip εσπαντρίγιες στα πόδια της Κάτιας Ζυγούλη (φωτογραφία)

Δημοσιεύθηκε: 01/06/2019 16:00
Οι πιο hip εσπαντρίγιες στα πόδια της Κάτιας Ζυγούλη (φωτογραφία)

«It’s not just about shoes… It’s what you do in them. Καμιά φορά η μόδα δε μπορεί παρά να μας αγγίζει, όταν δημιουργείται μέσα από βιώματα ζωής. » Αυτά έγραψε η Κάτια Ζυγούλη και φόρεσε τις πιο hip εσπαντρίγιες της σεζόν.

Γιατί είναι οι πιο hip; Γιατί, λόγω ανοιχτού μπεζ, είναι οι πιο ευκολοφόρετες, γιατί το «δέσιμο» τους είναι σωστό -αν προσέξεις, είναι πιο «σφιχτό», με αποτέλεσμα να είσαι σίγουρη για τα… βήματά σου, ότι δεν θα σου διαλυθούν στα τρία-τέσσερα και το γράφω αυτό γιατί το συγκεκριμένο πατούμενο δεν είναι και το πλέον βέβαιο πως θα σου κρατήσει.

Η Κάτια ξέρει να διαλέγει και σου δίνει, όπως κάναμε εξάλλου και εμείς χθες, ποντάροντας και στο laiyering, τον πιο κλασικό καλοκαιρινό συνδυασμό. Μπεζ-λευκό και όρτσα τα πανιά.

ΝΤΟΝ.Α.

 

View this post on Instagram

It’s not just about shoes… It’s what you do in them. Καμιά φορά η μόδα δε μπορεί παρά να μας αγγίζει, όταν δημιουργείται μέσα από βιώματα ζωής. Μια τέτοια ιστορία δύναμης γέννησε με αγάπη και φροντίδα πριν 3 χρόνια τα @zaccys για να θυμόμαστε πως πάντα πρέπει να συνεχίζουμε να περπατάμε ❤ #zaccyslondon #handcrafted #fashionwithpurpose

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.