Κάτια Ζυγούλη: Οι διάσημοι έρωτες πριν από τον Σάκη Ρουβά

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Μαΐου 2022 20:00

Μία όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα –και επιπλέον επιτυχημένη στον χώρο του μόντελινγκ και διάσημη- όπως η Κάτια Ζυγούλη, είναι φυσιολογικό να είχε πολλές κατακτήσεις στο παρελθόν.

Το πρώην μοντέλο, Κάτια Ζυγούλη έχει βρει εδώ και δεκαετίες το… λιμάνι της. Όπως είναι γνωστό, αποτελεί ζευγάρι με τον Σάκη Ρουβά. Είναι μαζί από το 2003. Τότε γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια διαφημιστικού σποτ για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στην Ελούντα.

Δημιούργησαν μία ευτυχισμένη οικογένεια καθώς έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ενώ είναι παντρεμένοι από το 2017.

Πριν συναντήσει τον Ρουβά, πάντως, η Ζυγούλη είχε συνάψει σχέσεις και με άλλους διάσημους, γοητευτικούς και πετυχημένους άντρες.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Μάνος Πανταζής. Φυσικά, ο δεσμός τους είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου, επρόκειτο για ένα φλογερό ειδύλλιο.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραίο να ξυπνάς και να έχεις στην αγκαλιά σου έναν όμορφο άντρα, όπως είναι ο Μάνος», είχε δηλώσει το μοντέλο στο περιοδικό «Down Town» το 1999. Στο τεύχος εκείνο είχε φωτογραφηθεί με τον τότε αγαπημένο της.

Ωστόσο, κάποια στιγμή έκριναν ότι η σχέση τους ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Έτσι, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους πορεία και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Στο πλευρό της Ζυγούλη βρέθηκε και ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Το μοντέλο, το οποίο παλαιότερα είχε ξεχωρίσει για τις επιδόσεις του και στην ποδηλασία (υπήρξε Ολυμπιονίκης το 2004), φέρεται να έφτασε κοντά στον γάμο με τη σύντροφό του.

Εντούτοις, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Όπως έχουν πει κοντινοί τους άνθρωποι, η ρουτίνα και η καθημερινότητα έφθειρε το ζευγάρι και τελικά έφτασε στον χωρισμό.

Πάντως, εξακολουθούν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις αφού υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση.

Μία λιγότερο γνωστή σχέση της Ζυγούλη ήταν με τον Φρίξο, έναν επιχειρηματία, ο οποίος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους έμειναν μαζί για πολλά χρόνια αλλά ο δεσμός τους δεν ήταν γραφτό να διαρκέσει για πάντα.