Τρέχουν στον ΣΚΑΙ να κόψουν τα ροζ πλάνα του Big Brother

Δημοσιεύθηκε: 25/09/2020 15:35
Τρέχουν στον ΣΚΑΙ να κόψουν τα ροζ πλάνα του Big Brother

Όργιο φημών ότι δυο παίχτες ήρθαν πάρα πολύ κοντά

Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε αυτό που οι περισσότεροι περιμένατε στο σπίτι του Big Brother!

Πηγές μέσα από το κανάλι του Φαλήρου αναφέρουν πως δύο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά, δεν έλαβαν υπόψιν ότι οι κάμερες καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο και αποφάσισαν να έρθουν αρκετά πιο κοντά!

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα του… ζευγαριού «ανακούφισε» τον συμπαίκτη της κάτω από μια κουβέρτα και στην συνέχεια το ζευγάρι οδηγήθηκε σε πιο ήρεμο σημείο, όπου χωρίς να τους δει κανείς αφέθηκαν ο ένας στον άλλον ή καλύτερα σχεδόν κανείς αφού κάμερες υπάρχουν σ’ όλα τα σημεία του σπιτιού, ακόμα και στο μπάνιο!

Οι άνθρωποι της παραγωγής που βρίσκονται πίσω από το live streaming έπαθαν σοκ και έτρεχαν να σβήσουν τα πλάνα, αφού ως γνωστόν πλέον είναι με 20 λεπτά καθυστέρηση! Φαντάζεστε τι είχε να γίνει αν έβγαιναν στην φόρα αυτά τα πλάνα.

Πρόκειται για ζευγάρι που ήδη έχει έρθει κοντά στο παιχνίδι, ενώ από την πρώτη στιγμή είναι από τους πιο δραστήριους συγκατοίκους μέσα στο σπίτι του Big Brother! Η κοπέλα είναι μεγαλύτερη από το αγόρι, ενώ εκείνος δείχνει να την έχει «πατήσει» μαζί της!

Έχουν απασχολήσει τους τηλεθεατές αφού σχολιάζονται σε καθημερινή βάση και στα social media και κυρίως μέσα από το Twitter!

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.