Ένα εστιατόριο που γεννήθηκε σ’ ένα γραφικό σοκάκι της Μυκόνου το 1971 από την οικογένεια Γκιζιώτη, παίρνοντας το όνομά του από τη μαμά Κατερίνα. Από τότε μέχρι σήμερα, η φιλοξενία παραμένει μια υπόθεση αυθεντικά οικογενειακή.
Η κουζίνα τιμά τη γνήσια ελληνική γεύση, με ευγενικές διεθνείς πινελιές που προσθέτουν βάθος και φινέτσα. Ο παραδοσιακός μουσακάς απογειώνει τον ουρανίσκο, για να ακολουθήσει ένα συγκλονιστικό Chateaubriand ή η φίνα γλώσσα μενιέρ. Και το φινάλε; Tart-tatin ή σοκολατόπιτα που σε κερδίζουν με την πρώτη μπουκιά.