Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Έκλεισε το πρώτο ζευγάρι για το All Star Survivor

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουλίου 2022 08:20

Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Έκλεισε το πρώτο ζευγάρι για το All Star Survivor

Μπορεί να κρατούν πολύ χαμηλά την μπάλα ακόμη στην Acun Medya για το All Star Survivor, αλλά οι συζητήσεις κορυφώνονται. Και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι ουσιαστικά έκλεισε και το πρώτο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης

Το All Star Survivor είναι το μεγάλο απωθημένο του Ατζούν Ιλιτζαλί και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να το κάνει στην Ελλάδα. Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, όμως, αποφασίστηκε να πέσουν οι τόνοι. Κι αυτό γιατί παρουσιάστηκαν προβλήματα αλλά και διαφορές. Οι οποίες ήταν οικονομικές και αφορούσαν στα θέλω των πρώην παικτών για να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο και στην πρόταση του Τούρκου παραγωγού.

Οι επαφές όμως κορυφώνονται χωρίς να διαρρέουν πολλά πράγματα προς τα έξω έπειτα από εντολή του Ατζούν. Και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, έχει κλείσει και το πρώτο ζευγάρι του ριάλιτι. Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η παραγωγή ουσιαστικά τα έχει βρει σε όλα με το ζευγάρι που ήταν από τις βασικές επιλογές του Ιλιτζαλί. Απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για τις οποίες υπάρχει η πίστη ότι θα ρυθμιστούν. Βέβαια, όσο δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, καλό θα είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ατζούν θέλει και ζευγάρια στο All Star Survivor

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα ακόμη που συζητείται πολύ έντονα. Βέβαια, το θέμα είναι ότι οι φήμες που κυκλοφορούν έντονα τον τελευταίο καιρό στην ελληνική showbiz αναφέρουν ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους. Ο Βασάλος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης. Και να επιστρέψει στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν προχώρησαν οι συζητήσεις για τη συμμετοχή του στο νέο πρωινό του Star με τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου. Παρότι πέρασε από δοκιμαστικό και ταίριαξε με τους παρουσιαστές, προτιμά να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στο All Star Survivor. Μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ή χωρίς είναι κάτι που θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα.