Κέιτ Γουίνσλετ: To «τραύμα» που απέκτησε από τον Τιτανικό. Τι αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης

Συντάκτης: Newsroom

8 Δεκεμβρίου 2022 07:20

Μπορεί ο «Τιτανικός» να ήταν μια από τις ταινίες που άφησαν εποχή όχι μόνο εισπρακτηκά αλλά και στους σινεφίλ όμως η Κέιτ Γουίνσλετ, στη διάρκεια των γυρισμάτων, απέκτησε «κάποιο τραύμα» και αυτό το αποκάλυψε ο σκηνοθέτης, Τζέιμς Κάμερον.

Η θρυλική ταινία του 1997 και των 11 Όσκαρ, σηματοδότησε τη μεγάλη διεθνή επιτυχία της Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία υποδύθηκε τη «Ρόουζ» δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός πρόσφατα αναβίωσε τη συνεργασία της με τον Τζέιμς Κάμερον στο επερχόμενο σίκουελ του Avatar, «The Way of Water».

Ο σκηνοθέτης είπε στο Radio Times: «Πιστεύω ότι η Κέιτ εξήλθε από τα γυρίσματα του Τιτανικού με ένα μικρό τραύμα λόγω της κλίμακας της παραγωγής και της ευθύνης που ένιωθε γι′ αυτήν. Κι οι δυο ήμασταν πολύ ανυπόμονοι να δουλέψουμε ξανά, να δούμε τι που βρίσκεται ο άλλος σ′ αυτό το σημείο της ζωής και της καριέρας μας. Είναι ”τεράστια” κι υπεύθυνη στα γυρίσματα. Θα ορκιζόσουν ότι είναι ο παραγωγός της ταινίας».

Η Κέιτ υποδύεται τη «Μετκαγίνα» στο πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Avatar», το οποίο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σχεδόν 13 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, που εξελίχθηκε στο φιλμ με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών.

Το «Avatar: The Way of Water» είναι η πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες συνέχειες της υπερπαραγωγής του 2009, με τις υπόλοιπες τρεις να κυκλοφορούν το 2024, το 2026 και το 2028, αντίστοιχα. Ο σκηνοθέτης ωστόσο, έχει αφήσει να εννοηθεί σε συνέντευξή του στο «Empire» ότι μπορεί να μη σκηνοθετήσει τις δύο τελευταίες ταινίες του franchise.