Κέιτ Μίντλετον vs Καμίλα Πάρκερ: Ποια από τις δύο είναι πιο πλούσια

Συντάκτης: Newsroom

25 Σεπτεμβρίου 2022 15:38

Κέιτ Μίντλετον vs Καμίλα Πάρκερ: Ποια από τις δύο είναι πιο πλούσια

Η Καμίλα Πάρκερ και η Κέιτ Μίντλετον κατέχουν βασιλικούς τίτλους και εδώ και χρόνια υπηρετούν τη βασιλική οικογένεια. Η Καμίλα είναι σήμερα η βασιλική σύζυγος και το ίδιο θα συμβεί και με την Κέιτ όταν ανέβει στον θρόνο ο Γουίλιαμ.

Και οι δύο έχουν τεράστιο πλούτο ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, με τους συζύγους τους να είναι δικαιούχοι πολλών εκατομμυρίων κεφαλαίων λόγω της βασιλικής τους ιδιότητας.

Η καθαρή τους αξία

Η Καμίλα και η Κέιτ έχουν και οι δύο μια καθαρή αξία εκατομμυρίων, αλλά σύμφωνα με το «Celebrity Net Worth», η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έχει καθαρή αξία 5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Κέιτ Μίντλετον φτάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Η Κέιτ Μίντλετον ασχολήθηκε με τη βιομηχανία της μόδας πριν από τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και εγκατέλειψε την καριέρα της για να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του ενεργού βασιλικού μέλους.

Πώς η Καμίλα και η Κέιτ έγιναν γαλαζοαίματες

Η Καμίλα Πάρκερ μπήκε στη βασιλική οικογένεια στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μετά το γάμο της με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος είχε χάσει με τραγικό τρόπο τη σύζυγό του πριγκίπισσα Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα λίγα χρόνια νωρίτερα.

Η σχέση τους επικρίθηκε έντονα, αλλά ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ δεν υποχώρησε και δήλωσε ότι η σχέση του με την Καμίλα ήταν αδιαπραγμάτευτη και τον βοήθησε να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του.

Η Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011 και τον γάμο τους φέρεται να παρακολούθησαν 300 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, Η Μίντλετον κατέχει πλέον τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Βασίλισσα Ελισάβετ: ηχηρές οι απουσίες της Κέιτ Μίντλετον και της Μέγκαν Μάρκλ

Η βασιλική οικογένεια ταξίδεψε εσπευσμένα στο Μπαλμόραλ στη Σκωτία, καθώς η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ κρίθηκε πως χρειάζεται συνεχή ιατρική παρακολούθηση. Υπάρχουν όμως και απουσίες που συζητήθηκαν : αυτή της Κέιτ Μίντλετον και της Μέγκαν Μάρκλ.

Η ανακοίνωση του παλατιού ότι η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση, σόκαρε τους πάντες. Το Μπάκιγχαμ δεν συνηθίζει άλλωστε τέτοιες ανακοινώσεις. Άμεσα, ο πρίγκιπας Κάρολος (διάδοχος του θρόνου) μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα βρέθηκαν κοντά στην 96χρονη μονάρχη. Το ίδιο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αλλά χωρίς την Κέιτ Μίντλεντον στο πλευρό του.

Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Έτσι ευχήθηκαν καλή χρονιά στο Instagram

Λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση για την υγεία της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός Κέιτ Μίντλετον είχαν πάει τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λιούις στο σχολείο τους, για την πρώτη μέρα στα θρανία.

Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, που η Κέιτ Μίντλετον, που έχει άριστες σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ, δεν βρίσκεται στο κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία όπου τελευταία έχει αποσυρθεί η μονάρχης.

Έτσι, η Κέιτ παρέμεινε στο Γουίνδσορ, όπου μετακόμισαν πρόσφατα με τον Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Δεν ήταν όμως η μόνη απουσία που συζητήθηκε.

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, θα μεταβεί μόνος του στη Σκωτία, χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, για να δει τη γιαγιά του μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ότι βρίσκεται υπό διαρκή ιατρική παρακολούθηση.

Σύμφωνα με το πρακτορείο PA Media, αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα πάνε μαζί στο Κάστρο Μπαλμόραλ για τη βασίλισσα Ελισάβετ, τελικά ο Δούκας του Σάσεξ θα ταξιδέψει εκεί μόνος του, για να συναντήσει και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του ΑΠΕΕ, στην κατοικία της Ελισάβετ στη Σκωτία, βρίσκονται ο γιος και διάδοχός της, πρίγκιπας Κάρολος μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα. Αναμένονται επίσης ο μεγαλύτερος γιος του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα αδέλφια του, τα μικρότερα παιδιά της βασίλισσας, Άννα, Άντριου και Έντουαρντ.

Μια τέτοια οικογενειακή συγκέντρωση, εκτός από τις εορταστικές περιόδους όπως τα Χριστούγεννα, είναι σπάνιο γεγονός. Μάλιστα, το BBC διέκοψε το κανονικό πρόγραμμά του και καλύπτει σε συνεχή ροή τις εξελίξεις γύρω από την υγεία της βασίλισσας.