Κέιτι Πέρι: «Η μητρότητα είναι θεραπεία για μένα»

5 Ιουνίου 2021 20:00

Κέιτι Πέρι: «Η μητρότητα είναι θεραπεία για μένα»

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό L’ Officiel προχώρησε η Κέιτι Πέρι.

Αφού φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του καλοκαιρινού τεύχους και μίλησε για πρώτη φορά για το πόσο την άλλαξε η μητρότητα.

Η τραγουδίστρια απέκτησε τον Αύγουστο το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Ορλάντο Μπλουμ και έκτοτε η ζωή της άλλαξε εντελώς, όπως αποκάλυψε.

Στην συνέντευξη της εξηγεί ότι απολαμβάνει φυσικά το επάγγελμα της και την ξέφρενη ζωή, όμως σίγουρα προτιμά να βρίσκεται στο σπίτι της με την οικογένειά της.

 

«Έχω περάσει καταπληκτικά τα τελευταία χρόνια λόγω της καριέρας μου. Διασκεδάζω πραγματικά με όλα αυτά τα κοστούμια και τα φώτα, τα σκηνικά, τα θεατρικά, αλλά έχω μία διαφορετική ζωή στο σπίτι, εντελώς φυσιολογική.

Δεν αισθάνομαι πλέον πως πρέπει να εμφανίζομαι παντού και νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο ότι έχω καταλάβει ποια είναι η επαγγελματική και ποια η προσωπική μου ζωή».

Ακόμα, μίλησε για τα τραύματα που είχε στο παρελθόν σχετικά με την αγάπη που είχε δεχτεί και πώς η αγάπη της κόρης της, Ντέιζι, έχει καταφέρει να επουλώσει τις πληγές της:

«Σαν performer είχα συνηθίσει να με αγαπούν και να με θαυμάζουν. Όμως πάντα ένιωθα ένα κενό στην καρδιά μου, σαν να μην έχω αγαπηθεί πραγματικά.

Βέβαια, ο αρραβωνιαστικός μου με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό, όμως όταν ήρθε η κόρη μου κατάλαβα τι σημαίνει αγάπη ανευ όρων».

Η Κέιτι Πέρι εξήγησε πως μόνο ένα βρέφος μπορεί να σε αγαπήσει πραγματικά, γιατί στην ουσία σε αγαπά πριν καν μάθει ποιος είσαι.

«Ξαφνικά, κάποιος σε κοιτάει με λατρεία χωρίς να ξέρει για το παρελθόν σου, το πορτοφόλι σου, την φήμη σου.

Η Ντέιζι δεν ξέρει τίποτα και παρόλα αυτά δεν την νοιάζει να μάθει, απλά με αγαπά και την αγαπώ. Αυτό είναι αγάπη. Αυτό είναι όλα όσα ζητούσα», καταλήγει η διάσημη τραγουδίστρια.

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως πριν τον Ορλάντο Μπλουμ δεν σκεφτόταν σε καμία περίπτωση την μητρότητα, γιατί θεωρούσε πως «θα τα κάνει θάλασσα».

Μόλις όμως τον γνώρισε και είδε την σχέση που διατηρεί με το παιδί, που έχει αποκτήσει με την πρώην γυναίκα του, Μιράντα Κερ, άλλαξε γνώμη.

«Ο τρόπος, με τον οποίο τον στηρίζει, τον αγαπά, κάνει όλη αυτή την απόσταση για εκείνον με έκανε να σκεφτώ: Οκ, αυτός είναι διαφορετικός, είναι ο μελλοντικός πατέρας των παιδιών μου».

Τέλος, η Κέιτι Πέρι ανακοίνωσε πως καμία απο τις στιγμές της στη showbiz δεν την έκανε ποτέ να λάμψει έτσι.

Η μητρότητα είναι «θεραπεία» για εκείνη και έχει σκοπό να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην κόρη της.