Κέλλυ Κελεκίδου: Η επέτειος γάμου με τον Κουρκούλη και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Ιουλίου 2022 19:00

Δεκατρία χρόνια γάμου συμπλήρωσαν η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης και η τραγουδίστρια έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες Κέλλυ Κελεκίδου και Νίκος Κουρκούλης παντρεύτηκαν στις 14 Ιουλίου 2009. Ο γάμος έλαβε χώρα στο δημαρχείο της Βούλας με μάρτυρες την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Πουνέντη.

Έκτοτε ζουν ευτυχισμένοι, ενώ έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια καθώς απέκτησαν δύο παιδιά. Ο λόγος για τον Ραφαήλ που γεννήθηκε το 2009 –λίγο μετά τον γάμο- και την Ελπινίκη, η οποία ήρθε στον κόσμο πέντε χρόνια αργότερα. Ο γιος τους και η κόρη τους αποτελούν την προτεραιότητα στη ζωή τους.

Οι δύο τραγουδιστές βρίσκονταν σε σχέση από το 2004.

Έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια κοινής πορείας πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα και να την επισημοποιήσουν. Έτσι, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, η Κελεκίδου προχώρησε την Πέμπτη σε μία τρυφερή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «·14 Ιούλη 2009· Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα… Πριν από 13 χρόνια (και μου φαίνεται σαν χθες) παντρευτήκαμε αλλά η χαρά ήταν διπλή, γιατί σε ένα μήνα έφερα στη ζωή το πρώτο μας παιδί! Τον Ραφαήλ μας! Ωραίες που είναι οι αναμνήσεις… Τι ωραία που είχαμε περάσει κουμπαράκια μου @elenimenegaki @pounentism

Κάθε χρόνο @kourkoulis_nikos θαμπώνομαι όλο και περισσότερο από την ομορφιά της ψυχής σου! Χρόνια μας πολλά!».

Η παραπάνω ανάρτηση συνδυάστηκε, μάλιστα, με το «ανέβασμα» σειράς φωτογραφιών από την τελετή, οι οποίες δεν είχαν δει πριν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Σε αυτές εμφανίζονται οι ίδιοι και οι δύο κοντινοί τους φίλοι που ήταν μάρτυρες στον γάμο, η Μενεγάκη και ο Πουνέντης.

Και οι τέσσερις ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί λόγω της περίστασης. Παράλληλα, φαίνεται πως η Κελεκίδου ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, τον Ραφαήλ. Μάλιστα, λίγες εβδομάδες αργότερα έγινε μητέρα.