Γιατί ένα “κουνελάκι” θα ήθελε να δολοφονήσει ένα… ψυχίατρο; (φωτογραφίες)

1 Απριλίου 2019 16:58

H άγρια δολοφονία ενός 71χρονου ψυχίατρου στην Καλιφόρνια είναι το κεντρικό θέμα των ημερών στις ΗΠΑ. Ο λόγος όχι μόνο το γεγονός αυτό καθαυτό, αλλά το ότι κατηγορούμενη είναι ένα πρώην “κουνελάκι”. 

Η 25χρονη Kelsey Turner συνελήφθη από το FBI. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky News, η σορός του Τhomas Burchard, ψυχιάτρου στο Κοινοτικό Νοσοκομείο του Μοντερέι, εντοπίστηκε σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου σε μία ερημική περιοχή κοντά στη λίμνη Mead.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, ο ψυχίατρος πέθανε από τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ τοπικοί αξιωματούχοι κάνουν λόγο για ξεκάθαρη ανθρωποκτονία.

Η σχέση τους

Η σχέση μεταξύ του μοντέλου και του ψυχίατρου δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί πλήρως. Ο σπιτονοικοκύρης του μοντέλου, δήλωσε σε τοπικό μέσο πως το θύμα πλήρωνε 3.200 δολάρια τον μήνα για ένα σπίτι όπου έμενε εκείνη με τη μητέρα της και τα παιδιά της. Όμως, ο σπιτονοικοκύρης να κάνει έξωση στην οικογένεια, καθώς ο ψυχίατρος δεν πλήρωσε το ενοίκιο.

Η μητέρα της κατηγορούμενης, Samantha Turner, δήλωσε πως ο γιατρός πράγματι πλήρωνε το ενοίκιό τους για έναν χρόνο, ενώ τόνισε πως γνωρίζονταν εδώ και έξι χρόνια. Ο πατέρας της δήλωσε πως η κόρη του είναι αθώα και διευκρίνισε ότι συγκεντρώνει χρήματα για τη νομική της υπεράσπιση.

«Είναι μια υπέροχη, αγαπημένη μαμά κι ένα καλό παιδί» αναφέρει.

Η Judy Earp, πρώην σύντροφος του Burchard για 17 χρόνια, δήλωσε πως γνώριζε για τη σχέση του με την κοπέλα, τονίζοντας ότι τής έδινε χρήματα. Λέτε να τη χώρισε κι εκείνη να εξαγριώθηκε και να τον σκότωσε;

Απαπαπα!