Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Η Λουκία εμφανίζεται στην Κατερίνα ως ξαδέλφη του Δημήτρη

8 Απριλίου 2022 19:52

Ανατροπές και απρόσμενες καταστάσεις στα νέα συναρπαστικά επεισόδια 

της ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 20:00.

Η Κατερίνα λέει στον Αλέξανδρο να ξεχάσουν ό,τι έγινε μεταξύ τους. Η Κέλλυ πιάνει τον Βλάσση να κρύβεται από τη Φρόσω και τον συμβουλεύει να της πει την αλήθεια. Η Κατερίνα προτείνει ιδέες για τη λειτουργία της κλινικής στον Αντρέα, ενώ η Ροζαλία πηγαίνει τον Δημήτρη στον παπα-Φώτη για να μιλήσουν για την Κατερίνα. Οι αξιολογήσεις των ασθενών δεν κολακεύουν καθόλου τον Αλέξανδρο και η Κατερίνα αναλαμβάνει να του κάνει σεμινάριο για το πώς να γίνει συμπαθητικός. Ο Δημήτρης αποφασίζει να μην προχωρήσει, τελικά, στην πλαστογράφηση και η Λουκία, θυμωμένη, πηγαίνει στο σπίτι της Κατερίνας.

Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στις 20:00

Η Λουκία εμφανίζεται στην Κατερίνα ως ξαδέρφη του Δημήτρη από το χωριό, που την παράτησε ο φίλος της μόλις έμαθε πως είναι έγκυος και δεν έχει πού να μείνει. Η Κατερίνα δέχεται με χαρά να τη φιλοξενήσει. Η Μαρκέλλα ανακαλύπτει ένα ψέμα που της είπε ο Πέτρος κι υποψιάζεται ότι την απατά. O Ιάκωβος ζητάει να αναβληθεί ο γάμος για ένα χρόνο, όσο κρατάει το πένθος για τον Παντελή, κι, όταν η Ροζαλία τον πιέζει, της δηλώνει ξεκάθαρα πως ο γάμος δεν θα γίνει. Η Κατερίνα κανονίζει ραντεβού στην κλινική με τη Μαρκέλλα για τη Λουκία, κι έτσι ο Αλέξανδρος συμπεραίνει ότι το παιδί είναι του Δημήτρη.