«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»:Η Νατάσα κάνει πρόταση γάμου στον Αλέξανδρο!

16 Απριλίου 2022 19:16

Ανατροπές, αποκαλύψεις και αναπάντεχες καταστάσεις στα νέα συναρπαστικά επεισόδια της ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 20:00.

Επεισόδιο 25ο: Η Κατερίνα αλλάζει το look του Αλέξανδρου για να τον κάνει πιο φιλικό και παράλληλα τον πείθει να πάρει τη θέση του Αντώνη στο Κέντρο Υγείας. Η Ροζαλία στενοχωριέται για την άρνηση του Ιάκωβου να παντρευτούν και η Κατερίνα τής προτείνει να τον παρακολουθήσουν. Η Ελένη αρχίζει να έχει θολούρες και ζαλάδες και ο Παντελής, ως φάντασμα, αρχίζει να ανησυχεί.

Η Νατάσα κάνει πρόταση γάμου στον Αλέξανδρο και αυτός της ζητάει λίγο χρόνο για να απαντήσει. Στο μεταξύ, ανακαλύπτει ότι ο Μάριος έβαζε τα λουλούδια στο γραφείο της.

Τέλος, ο Βλάσσης κλειδώνει κατά λάθος δύο πόρτες της κλινικής. Η μία είναι στο γραφείο του Αλέξανδρου, που κλειδώνεται μαζί με την Κατερίνα, και η άλλη στο γραφείο της Νατάσας, που κλειδώνεται μαζί με τον Μάριο.

 Κυριακή 10 Απριλίου 

Η Κατερίνα είναι πια ερωτευμένη κι ευτυχισμένη με τον Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος θέλει να της πει την αλήθεια, αλλά δεν το κάνει γιατί φοβάται πως θα τη χάσει. Η Κατερίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Βλάσση να τα φτιάξει με τη Φρόσω και η Κέλλυ μαθαίνει ότι ο Μάριος είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη.

Η Νατάσα απειλεί τον Αντρέα να μην πει τίποτα γι’ αυτήν και τον Μάριο και προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο και τη Λουκία να τον απολύσουν. Ο Πέτρος λέει στην Τατιάνα να μείνουν λίγο χωριστά και η Τατιάνα αποφασίζει να επισπεύσει τις εξελίξεις: στέλνει από το κινητό του μήνυμα στη Μαρκέλλα, για να της τα αποκαλύψει όλα.