Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της ρομαντικής κωμωδίας που αγαπήσαμε

Συντάκτης: Newsroom

2 Αυγούστου 2022 20:21

Η ρομαντική κωμωδία της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», με τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, επιστρέφει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο με δέκα καινούργια επεισόδια.


Βρεθήκαμε στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων με τα οποία ολοκληρώνεται η ιστορία, που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή, με ιδιαίτερο χιούμορ και ευαίσθητη ματιά, και σας μεταφέρουμε το κλίμα. Η κάμερα ακολουθεί το πρωταγωνιστικό ζευγάρι υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Σπύρου Ρασιδάκη, να
ενσαρκώνει τους κεντρικούς ήρωες της δυνατής ιστορίας, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Παναγιώτη Μαντζιαφού.


Τι θα δούμε τη νέα σεζόν…

Η Κατερίνα (Κατερίνα Γερονικολού) έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Με ανανεωμένο κέφι και τον Αλέξανδρο (Γιάννης Τσιμιτσέλης) στο πλευρό της, ξεκινάει να κάνει την πτέρυγα που θα προσφέρει στην Αιμιλία (Άννα Κουρή) και σε άλλους ασθενείς τις καλύτερες τελευταίες μέρες τους. Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει και η Κατερίνα θα το μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Σχέσεις θα χαθούν ή θα αλλάξουν, ζωές θα κινδυνέψουν, μυστικά θα αποκαλυφθούν και νέα πρόσωπα θα αναστατώσουν τα παλιά. Και πάνω απ’ όλα η Κατερίνα θα μάθει πως από τύχη ζούμε και το μόνο που μας σώζει –όσο είμαστε ακόμα εδώ– είναι η αγάπη. Η συνέχεια επί της οθόνης!