Κιμ Καρντάσιαν: Παγκόσμιο κράξιμο για την “κακοποίηση” του φορέματος της Μέριλιν Μονρόε! “Το έκανε να μοιάζει με φθηνό ύφασμα”

5 Μαΐου 2022 12:00

Η Κιμ Καρντάσιαν για ακόμα μία φορά κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρών επικρίσεων για την επιλογή της να εμφανιστεί αλα Μέριλιν στο κόκκινο χαλί

Κιμ Καρντάσιαν: Παγκόσμιο κράξιμο για την “κακοποίηση” του φορέματος της Μέριλιν Μονρόε! “Το έκανε να μοιάζει με φθηνό ύφασμα”.

Η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να φορέσει ένα από τα διασημότερα φορέματα του παγκόσμιου θεάματος εκείνο που καθιέρωσε τη Marilyn Monroe σαν την απόλυτη φαντασίωση στο μυαλό των ανδρών.

Όπως έχει παραδεχθεί η ίδια έκανε εβδομάδες δίαιτας για να καταφέρει να χωρέσει μέσα στο φόρεμα και παρά το γεγονός ότι η ίδια υποστηρίζει ότι έχασε αρκετά κιλά το αποτέλεσμα στο κόκκινο χαλί ήταν μάλλον απογοητευτικό με το φόρεμα να ασφυκτιά επάνω στα διάσημα οπίσθιά της.

Η συγγραφέας των βιβλίων για τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε δεν χαρίστηκε καθόλου στην πληροφορική Kim Kardashian για την επιλογή της να φορέσει το διασημότερο φόρεμα της αμερικανίδας superstar

«Πραγματικά, απογοητεύτηκα που είδα αυτό το επικό, 60 ετών φόρεμα, να φοριέται σε μία δημόσια εμφάνιση. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να καταστραφεί με λίγο ιδρώτα ή make-up. Το ύφασμά του είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και προηγουμένως, προστατευόταν σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες, σε ειδικές θήκες. Και τώρα το βλέπουμε, όχι απλά να έχει φορεθεί, αλλά να “εκτίθεται” σχεδόν, σε ένα κόκκινο χαλί. Ένα περιβάλλον, όπου θα μπορούσε να είχε συμβεί το οτιδήποτε»

Ένας από τους διασημότερους συλλέκτες αντικειμένων της Μέριλιν Μονρόε ανέφερε με πολύ δηκτικό τρόπο για την απόφασή της Kim Kardashian να φορέσει το φόρεμα της

«Το συγκεκριμένο φόρεμα είχε ραφτεί για τη Μέριλιν και μόνο, δεν χωράει σε κάποια άλλη. Σχεδιάστηκε από τον Ζεν Λούις, τον βραβευμένο με Όσκαρ σχεδιαστή. Εκείνος είχε σχεδιάσει τα κοστούμια της Μέριλιν για τις τελευταίες δύο ταινίες της, The Misfits και Something’s Got to Give»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος με μία ανάρτηση του στα social media κατακεραύνωσε την απόφαση της διάσημης σταρ να ντυθεί αλα Μέριλιν

Κάποιες Φορές!

Κάποια Πράγματα!

Δεν έχουν πλάκα!

Ούτε αποτελούν την ΡΟΗ του συστήματος!

Δεν τολμάς να τα αγγίξεις!

Απλά είναι ΝΤΡΟΠΗ!του συστήματος και «κατάντια»της εποχης μας!

Το να τολμάς να συγκρίνεις και να θέλεις να επιβάλεις……έναν Μύθο της Απόλυτης Γυναίκας με Μια Trash Icon! #metgala2022 #marilynmonroe #kimkardashian.

Μέχρι εδώ ακούστηκαν τα Κόκκαλα της Marilyn να τρίζουν και φωνάζουν!!!!!!!!Σωστεεεεεε το φορεμα!!!!!Σωστεεε τοοοο!!!!!!!Και απο ότι έμαθα πριν λίγο εχει γίνει σάλος πως τόλμησαν οι διαχειριστές της περιουσίας/εικόνας της Marilyn Monroe και επέτρεψαν τον δανεισμό του Μυθικού αυτού φορέματος……!Που δεν είναι Απλά μια βραδυνή τουαλέτα που φορέθηκε απο την απόλυτη γυναίκα αλλά εκφράζει μια στιγμή της ιστορίας που άφησε εποχή και σημάδεψε τον πιο διάσημο και δημοφιλή Πρόεδρο της Αμερικής!».