Κιμ Καρντάσιαν: τα Skims θα ντύσουν την Παραολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ στο Τόκιο

1 Ιουλίου 2021 16:15

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram πως ανέλαβε να ντύσει την Παραολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ για την Ολυμπιάδα στο Τόκιο. Όπως είπε της έγινε πρόταση την οποία και αποδέχτηκε, με ευχαρίστηση. Μάλιστα δήλωσε στους ακολούθους της πως έχει μεγαλώσει με τις ιστορίες γύρω από τους αγώνες από τον πατριό της. Ο οποίος ήταν πολύ σπουδαίος αθλητής.

Κιμ Καρντάσιαν: τα Skims θα ντύσουν την Παραολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ στο Τόκιο.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που θα στηρίξουμε την ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020»

«Από όταν ήμουν 10 ετών, άκουγα και την παραμικρή λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον πατριό μου (σ.σ.Cailtyn Jenner). Όταν με κάλεσαν για να αναλάβει η Skims την ομάδα των ΗΠΑ. Δεν έπαψα στιγμή να θαυμάζω τη δύναμη και την ενέργεια των αθλητών που έπαιρναν μέρος στους Ολυμπιακούς». Επίσης αναφέρθηκε σε όλες τις Ολυμπιάδες που έχει παραβρεθεί με την οικογένειά της. Καθώς και στα αναμνηστικά που έχει κρατήσει από αυτές.

Την δημοσίευση συνοδεύουν φωτογραφίες από αθλήτριες της ομάδας των ΗΠΑ. Όπως η κολυμβήτρια Χέιλι Άντερσον, η Άλεξ Μόργκαν (ποδόσφαιρο), η Νταλάιλα Μουχάμαντ αθλήτρια στίβου και η αθλήτρια Παραολυμπιακών Αγώνων, Σκάουτ Μπάσετ.