Κιμ Καρντάσιαν: To νέο φιλόδοξο επιχειρηματικό εγχείρημά της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Σεπτεμβρίου 2022 09:10

Η Κιμ Καρντάσιαν δημιούργησε τη δική της εταιρεία ιδιωτικών μετοχών, την οποία ίδρυσε μαζί με τον πρώην συνεργάτη της επενδυτικής εταιρείας «Carlyle Group», Τζέι Σάμονς.

Η πρωταγωνίστρια ριάλιτι και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν δημιούργησε την εταιρεία «SKKY Partners», η οποία θα επικεντρωθεί σε επενδύσεις που αφορούν τη φιλοξενία, τα media και τα καταναλωτικά προϊόντα, ανέφερε στο Twitter.

«Μαζί ελπίζουμε να συνδυάσουμε τις γνώσεις μας για να χτίσουμε την εταιρεία private equity της επόμενης γενιάς σε Κατανάλωση & Ψυχαγωγία», έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter η Καρντάσιαν.

Η μητέρα της Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ θα έχει ενεργό ρόλο στην εταιρεία.

Σύμφωνα με το «Forbes», η προσωπική περιουσία της Καρντάσιαν υπολογίζεται στα 1,8 δισ. δολάρια.

Από εκεί και πέρα, πρόσφατα η τηλεπερσόνα πρόσθεσε στο βιογραφικό της έναν ακόμα χωρισμό και φυσικά τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης έγραψαν αναρίθμητα άρθρα για το πρώην σύντροφο της Πιτ Ντέιβιντσον και τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση να βάλουν τέλος στην κοινή τους πορεία.

Το «E! News» και το «People» –επικαλούμενα καλά πληροφορημένες πηγές– μετέδωσαν ότι το ζευγάρι χώρισε.

«Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά ανακάλυψαν ότι η μεγάλη απόσταση και τα απαιτητικά προγράμματά τους, έκαναν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση», τονίστηκε σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Καρντάσιαν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ εκπρόσωπος του Ντέιβιντσον δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Η πρώτη συνάντηση του πρώην ζευγαριού ξεκίνησε από το «Saturday Night Live», ενώ η διάσημη τηλεπερσόνα είχε παραδεχτεί πως ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση να προσεγγίσει τον κωμικό ηθοποιό, αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Κάνιε Γουέστ.

Η Καρντάσιαν είχε παραδεχτεί πως στην αρχή της σχέσης τους είχε τις αμφιβολίες της, μιας και η ερωτική ζωή του Ντέιβιντσον βρισκόταν στον «αέρα».

Αν και δεν φανταζόταν σε καμία περίπτωση πως θα κατέληγαν σε σχέση, η μοίρα της τα έφερε αλλιώς.