Αδιευκρίνιστα τα αίτια του θανάτου του supermodel Kim Porter – ο χαμός της συγκλονίζει την παγκόσμια μόδα και το Χόλιγουντ (φωτογραφίες)

23 Νοεμβρίου 2018 13:27

Βρέθηκε νεκρή στα 47 της χρόνια στο σπίτι της, στο Λος Άντζελες. Η πρώην σύζυγος του Puff Duddy, Kim Porter ήταν πολύ νέα όταν έσβησε. Ο θάνατός της, στις 15 Νοεμβρίου, συγκλονίζει την παγκόσμια μόδα και το Χόλιγουντ. Αναπόφευκτα. 

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός έπασχε από πνευμονία , ωστόσο δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί τα αίτια θανάτου της.  Κάτι που σαφώς προβληματίζει. Υπήρξε επί 13 χρόνια παντρεμένη με τον διάσημο ράπερμε τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά ενώ είχε ένα μεγαλύτερο από τον γάμο της με τον μουσικό παραγωγό Albert Brown. Η σχέση της Porter με τον ράπερ, ξεκίνησε το 1994 και έληξε το 2007. Στο διάστημα αυτό το ζευγάρι απέκτησε μαζί τρία παιδιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για kim porter deathΗ Kim είχε ακόμη ένα παιδί από προηγούμενο γάμο της με τον μουσικό παραγωγό Albert Brown. Ως ηθοποιός εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά show Single Ladies και Wicked Wicked Games, καθώς και σε ταινίες. Οι σχέσεις της με τον Diddy ήταν άριστες ενώ ο ίδιος στήριζε την τελευταία ταινία της Holiday Calendar.

Αποτέλεσμα εικόνας για kim porter death