ΚΙΜΙ WATERSPORTS N MORE

23 Ιουλίου 2019 15:27

 

Ο Γιάννης Σαμαρτζής είναι ένα χαρισματικός και πολυτάλαντος άνθρωπος με σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων, κοινωνικός λειτουργός, μοντέλο γνωστής αθλητικής εταιρείας, ξεχωριστός με την εμφάνιση του στο κομμάτι της μόδας γνωστής τηλεοπτικής πρωινής εκπομπής & επαγγελματίας ναυαγοσώστης σε πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής. Λόγω της μεγάλης του αγάπης για την θάλασσα έγινε και skipper σε ιστιοπλοϊκά στα νησιά των Κυκλάδων.

Από το 2016 ξεκίνησε την δική του επιχείρηση στην Κύμη, ένα θαλάσσιο πάρκο ψυχαγωγίας το Watersports N More σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία έχοντας στο πλευρό του και την αδερφή του Ματούλα Σαμαρτζή, η οποία είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και βασικός συντελεστής της επιχείρησης. Ενωμένοι πάντα δημιούργησαν μια δυνατή ομάδα στην προσπάθειά τους να αναβαθμίσουν τον τουρισμό προσθέτοντας με τον δικό τους τρόπο ένα λιθαράκι στην αίγλη της παραλίας της Κύμης.

Απολαύστε τον καφέ ή τον χυμό σας συνοδευόμενα και με snacks καθημερινά από νωρίς το πρωί για όλη την καλοκαιρινή σεζόν υπό τους ήχους lounge μουσικής, ξέγνοιαστα και κυρίως για τους γονείς, αφού η απασχόληση των παιδιών στις δραστηριότητες και στα φουσκωτά παιχνίδια είναι υπό την εποπτεία και την επίβλεψη επαγγελματία ναυαγοσώστη!

 

Παραλία Κύμης Λιμανάκι, Κιν.: 6942 294367