Απίστευτο: Ανοιχτή βιβλιοθήκη πάνω στο κύμα, με πρωταγωνίστρια τη Μαρίνα Βερνίκου (φωτογραφίες)

29 Μαΐου 2019 14:32

Το βλέπαμε και δεν το πιστεύαμε. Και δεν το πιστεύαμε γιατί μιλάμε για Ελλάδα. Όμως, είναι υπέροχο. Μια πρωτότυπη ιδέα για το νησί της Κιμώλου και όχι μόνο, εδώ και λίγες μέρες έχει εφαρμοστεί σε τέσσερα σημεία του νησιού, ως συνέχεια της «Ανοιχτής Δανειστικής Βιβλιοθήκης Κιμώλου». Πρωταγωνίστρια, δε, με τον τρόπο της, έγινε τώρα η εφοπλίστρια-φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου. Κι αν δεν καταλάβατε ακριβώς τι εννοούμε, θα αντιληφθείτε -και μέσω φωτογραφικού υλικού- αμέσως. 

Ο λόγος για τις δανειστικές βιβλιοθήκες- βάρκες στο λιμάνι αλλά και τις παραλίες Αλυκή, Μπονάτσα και Πράσα, οι οποίες δημιουργήθηκαν με σκοπό να ταξιδέψουν τους λουόμενους μέσα από τα βιβλία τους.

Ακριβώς εκεί βρέθηκε η γλυκιά Μαρίνα. Απόλαυσε στην αμμουδιά ένα βιβλίο και φωτογράφισε την απίθανη ιδέα!

Μάλιστα ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα: ‘’Open public library’’, δείχνοντάς μας την υπέροχη θέα του νησιού.

TIP

To λατρέψαμε ως ιδέα, ευχαριστούμε τη Μαρίνα για την ενημέρωση, εξ ου και σας το παρουσιάζουμε. Δεν είναι απίθανο;

ΝΤΟΝ.Α. 

View this post on Instagram

Η πρώτη πλεούμενη βιβλιοθήκη βρίσκεται στην Κίμωλο! ?? _________________________________________________• Βάρκες θα κινούνται στις παραλίες του νησιού και θα μας δίνουν τη δυνατότητα να δανειστούμε βιβλία κατά τη διάρκεια των βουτιών μας. _________________________________________________• (Για περισσότερα πατήστε το link που βρίσκεται στο bio!) Ένα μεγάλο μπράβο στην εθελοντική ομάδα του νησιού, τους "Κιμωλίστες". ?? #monopoliteam #monopoligr #kimolos #greece #openlibrary #books #kimolistes #morningphoto

A post shared by monopoligr (@monopoligr) on