Κινηματογραφική ληστεία! Έτσι «έγδυσαν» τον Τόνι Κονταξάκη και οι στιγμές τρόμου που έζησε

27 Αυγούστου 2021 08:10

Κινηματογραφική ληστεία! Έτσι «έγδυσαν» τον Τόνι Κονταξάκη και οι στιγμές τρόμου που έζησε

Θύματα ληστείας έπεσαν ο Τόνι Κονταξάκης και η σύζυγος του, Μαρία Δρούζα, το απόγευμα της Τρίτης. Όπως μετέδωσε το Live News το ζευγάρι έζησε μια απίστευτη κινηματογραφική κλοπή.

Οι δυο τους αρχικά είχαν σταματήσει σε ένα κατάστημα. Και φεύγοντας αντιλήφθηκαν ότι το λάστιχο του αυτοκινήτου είχε σκάσει.

Η οικογένεια κατέβηκε φυσικά αμέσως από το αμάξι. Κι ενώ μιλούσαν με την οδική βοήθεια, δύο άνδρες με μαεστρία και αόρατες κινήσεις έκλεψαν τα πάντα από το αυτοκίνητό τους. Χωρίς ποτέ να τους αντιληφθεί κανείς.

«Ακούγεται ένας μεγάλος κρότος, καταλαβαίνουμε ότι είναι το λάστιχο. Σταματάμε στο στενάκι που είναι στην παραλία, στην εκκλησία της Αγίας Σκέπης και ανοίγω την πόρτα, βλέπω τη μεγάλη τρύπα στο λάστιχο, κατεβαίνει και ο Τόνι, κατεβάζω αμέσως το παιδί για να φωνάξω τη μαμά μου να έρθει να μας πάρει.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που έχουμε κατέβει και οι δύο και βγάζω το παιδί, είχε πάρει ή ένας ή δύο, δεν ξέρουμε, δεν τους είδαμε ποτέ, τις τσάντες από το αυτοκίνητο και το περίεργο είναι ότι η μια τσάντα ήτανε στο μπροστινό κάθισμα και η άλλη τσάντα ήταν στο πίσω κάθισμα. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν. Κανέναν, κανέναν τίποτα, David Copperfield ο κύριος.

Την ώρα που εγώ μιλάω στο τηλέφωνο για να πω στη μαμά μου να έρθει να μας πάρει, είναι ένας κύριος ο οποίος φωνάζει “Σας κλέψανε!”. Δεν καταλάβαινα και του λέω “Όχι, όχι ευχαριστούμε λάστιχο”. “Όχι”, λέει, “Σας κλέψανε, ελάτε τους έχουμε πιάσει”».

Ο Δανιήλ Μυρωνίδης ήταν αυτός που κατάφερε να ακινητοποιήσει τους δράστες και περιέγραψε πώς αντιλήφθηκε τους δράστες, οι οποίοι αφού έσκασαν το λάστιχο του αυτοκίνητου της οικογένειας, τους παρακολουθούσαν περιμένοντας να κατέβουν από το όχημα για να τους ληστέψουν.

«Παρέδωσα τον κλέφτη στους αστυνομικούς, ενώ ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή» σημείωσε. Η Μαρία Δρούζα τον ευχαρίστησε που κατάφερε να της επιστρέψει τα κλοπιμαία.