Κιντ Κάντι: Υπέστη εγκεφαλικό ενώ ήταν σε κέντρο απεξάρτησης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Αυγούστου 2022 12:30

Ο Κιντ Κάντι  πάντα μιλάει με ειλικρίνεια για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και τις φοβίες του, οι οποίες μάλιστα τον ανάγκασαν να απομακρυνθεί από τη μουσική.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Esquire», ο ράπερ Κιντ Κάντι αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό δύο εβδομάδες μετά την εισαγωγή του σε κέντρο απεξάρτησης για κατάθλιψη και εθισμό στα ναρκωτικά το 2016.

Ο 38χρονος καλλιτέχνης είπε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί αφού το εγκεφαλικό μείωσε την ικανότητά του στο να μιλάει καθώς και την κίνησή του, λέγοντας στο περιοδικό ότι πλέον «όλα είναι καλά».

Αφού υποβλήθηκε σε φυσική αποκατάσταση για μήνες, ο Κάντι τελικά ένιωσε ότι έκανε μια σημαντική βελτίωση όταν πέρασε από οντισιόν για το έργο του Μπρόντγουεϊ, «Lobby Hero», με τον Μάικλ Σέρα.

Ο ράπερ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έπρεπε να απομνημονεύσει πολλούς διαλόγους για τον ρόλο, τον οποίο τελικά δεν πήρε, ωστόσο ένιωσε νικητής.

«Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Το χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν ευτυχής. Διάολε, ο εγκέφαλός μου είναι ακόμα δυνατός. Δεν έχασα κάτι με αυτό που συνέβη».

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο ράπερ μίλησε για τη συνεχιζόμενη κόντρα του με τον πρώην φίλο του Κάνιε Γουέστ.

Ο Κάντι είπε ότι ο Κάνιε πρέπει να μεγαλώσει και να αποδεχθεί την αίτηση διαζυγίου της Κιμ Καρντάσιαν.

«Αν δεν μπορείς να είσαι ενήλικας και να αντιμετωπίσεις το γεγονός ότι έχασες τη γυναίκα σου; Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να ανέχεσαι τα προβλήματά σου όπως κάθε άντρας σε αυτή τη ζωή. Έχω χάσει και γυναίκες. Και έπρεπε να το αντέξω. Δεν το χρειάζομαι αυτό στη ζωή μου».

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως η κόντρα των δύο φίλων άρχισε πέρυσι όταν η Καρντάσιαν έβγαινε με τον κωμικό Πιτ Ντέιβιντσον, έναν από τους καλούς φίλους του Κάντι, γεγονός που προφανώς ενόχλησε τον Γουέστ.