Τοp-model εξομολογείται: «Έσκισε τα εσώρουχά μου, προσπαθώντας να βιάσει το κακοποιημένο σώμα μου με τα δάχτυλά του» (φωτογραφίες)

29 Νοεμβρίου 2018 19:17

 Kira Dice. Δεν τη γνωρίζετε, ίσως, όμως, έχει υπάρξει top-model.  Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις της Εβδομάδας Μόδας της Ρωσίας. Έχει συνεργαστεί με Gucci, Keds, Intimissimi, Zara, H&M κ.ά. Φωτογραφίες της έχουν δημοσιευτεί σε Vogue, Harpers Bazaar, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan και αλλού.

Η Kira, λοιπόν, τώρα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες από τους μώλωπες και τις πληγές στο πρόσωπό της μετά από κακοποίηση που δέχθηκε απ’ τον σύντροφό της.   

Στο μήνυμά της, αναφέρει πως ο πρώην σύντροφός της, Igor Čerkasskogo, την άφησε με δυο μαυρισμένα μάτια και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό. Υποστηρίζει, δε πως προσπάθησε να την βιάσει.    Σύμφωνα με την Kira, το περιστατικό κακοποίησης συνέβη πριν δυο μήνες στη Μόσχα και ο λόγος που άργησε τόσο να το αποκαλύψει ήταν επειδή φοβόταν.  Όπως εξηγεί, ετοιμαζόταν να αφήσει το διαμέρισμά της στη Μόσχα για μια δουλειά στην Κίνα, όταν ο σύντροφός της τής επιτέθηκε λόγω ζήλιας: «Μου πέταξε μια καρέκλα και μετά με ξυλοκόπησε άγρια. Έσκισε τα εσώρουχά μου, προσπαθώντας να βιάσει το κακοποιημένο σώμα μου με τα δάχτυλά του. Μετά, έχωσε ένα χαρτονόμισμα στο στόμα μου και με ανάγκασε να το φάω. Διέλυσε όλα τα έπιπλα στο διαμέρισμά μου, ενώ ταυτόχρονα μου φώναζε και με αποκαλούσε πόρνη».. Τραγικό… Σύνηθες, όμως. Μία στις τρεις γυναίκες, σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, έχουν πέσουν θύμα κακοποίησης. Είτε απ’ το ταίρι τους, είτε από άλλους…

H Kira Dice μετά τον ξυλοδαρμό της.