Κίρστι Άλεϊ : Η συγκινητική ανάρτηση του Τζον Τραβόλτα

Συντάκτης: Newsroom

6 Δεκεμβρίου 2022 23:15

Μπορεί να έγραψαν ιστορία σαν κινηματογραφικό ζευγάρι στις ταινίες «Κοίτα ποιός μιλάει», όμως η Κίρστι Άλεϊ και ο Τζόν Τραβόλτα παραλίγο να ήταν και ζευγάρι στην πραγματική ζωή. Όπως είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός «Νομίζω ότι φίλησα τον Τραβόλτα. Παραλίγο να το σκάσω μαζί του και να τον παντρευτώ. Τον αγαπούσα, τον αγαπώ ακόμα».

Κι ενώ θα μπορούσε να γίνει στη  πραγματικότητα, ο γάμος της εκείνη την εποχή ήταν αυτός που τη συγκράτησε από το να συνάψει σχέση με τον διάσημο ηθοποιό. «Αν δεν ήμουν παντρεμένη, θα πήγαινα και θα τον παντρευόμουν -και θα ήμουν σε αεροπλάνο γιατί έχει το δικό του αεροπλάνο», ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός, είχε μιλήσει ανοιχτά για την ερωτική της ζωή το 2018, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Celebrity Big Brother UK, στην οποία εξομολογήθηκε πως «παραλίγο να το σκάσει» με τον Τζον Τραβόλτα. Και δεν ήταν ο μόνος: στο στόχαστρό της είχε βρεθεί και ο αείμνηστος Πάτρικ Σουέιζι, αν και τότε, όπως είπε η Κίρστι Άλεϊ, και οι δυο τους επέλεξαν τελικά να επικεντρωθούν στους γάμους τους.

Σε άλλη της συνέντευξη και συγκεκριμένα στο podcast Dan Wootton Interview, εξομολογήθηκε το 2018 πως το να μη συνάψει σχέση με τον Τζον Τραβόλτα ήταν «ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει ποτέ». «Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα γιατί ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του -ήμασταν διασκεδαστικοί και αστείοι μαζί», είπε. «Δεν ήταν μια σεξουαλική σχέση γιατί δεν επρόκειτο να απατήσω τον σύζυγό μου. Αλλά, ξέρετε, νομίζω ότι υπάρχουν πράγματα που είναι πολύ χειρότερα από τις σεξουαλικές σχέσεις, από το να απατάς κάποιον με αυτό τον τρόπο», πρόσθεσε. «Θεωρώ αυτό που έκανα πολύ χειρότερο, γιατί στην πραγματικότητα άφησα τον εαυτό μου να τον ερωτευτεί και να παραμείνει ερωτευμένος μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε πως ο έρωτάς της με τον Τραβόλτα συνεχίστηκε και μετά τον γάμο του με την Κέλι Πρέστον -η οποία πέθανε επίσης από καρκίνο πριν από δύο χρόνια και ήταν αυτή τελικά που έβαλε τέλος στο φλερτ. «Η Κέλι ήρθε και με βρήκε, ήταν παντρεμένοι τότε και μου είπε: “Γιατί φλερτάρεις τον σύζυγό μου;”. Και κάπως έτσι έπρεπε να πάρω μια απόφαση».

 

Η ανάρτιση του Τραβόλτα

Ο  Τζον Τραβόλτα ήταν ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στην αγαπημένη ηθοποιό. Με μια συγκινητική ανάρτηση όπου οι δύο φίλοι κοιτάζουν στοργικά ο ένας τον άλλο στα μάτια, ο Τραβόλτα έγραψε πως ήταν «μια από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις που είχε ποτέ» και πρόσθεσε: «Σ’ αγαπώ, Κίρστι. Ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε».