Κιβωτό του Κόσμου: Αυτό είναι το ακίνητο που δήλωνε η πρεσβητέρα

Συντάκτης: Newsroom

23 Νοεμβρίου 2022 21:52

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο Πατέρας Αντώνιος έδινε έγκριση» - Αποκαλυπτική μαρτυρία 20χρονης για τις τιμωρίες στις δομές

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας , με το Πανελλήνιο να παρακολουθεί «παγωμένο» τις εξελίξεις.

Όπως έγινε, μάλιστα, γνωστό, δόθηκε εντολή για έλεγχο στους τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και άλλων προσώπων, καθώς μπήκαν στο μικροσκόπιο της ανεξάρτητης Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος τα περιουσιακά στοιχεία όσων σχετίζονταν με τα οικονομικά της δομής.

Η πρεσβυτέρα, ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, είχε δηλώσει μία συγκεκριμένη διεύθυνση σπιτιού, με τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη και την κάμερα του T-live να βρίσκονται εκεί. Αυτό που δήλωσαν οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής είναι ότι δεν είχαν δει ποτέ ούτε τον πατέρα Αντώνιο, αλλά ούτε την Σταματία Γεωργαντή, με εξαίρεση έναν γείτονα, ο οποίος είχε δει τον πατέρα Αντώνιο συνοδεία κάποιων παιδιών.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία που διαθέτει τρεις ξεχωριστές κατοικίες, καθώς υπάρχουν τρία διαφορετικά κουδούνια. Σε ένα από τα κουδούνια, δε, αναφέρεται και το ονοματεπώνυμο της πρεσβυτέρας. Η κατοικία απέχει 150 μέτρα από τη θάλασσα και έχει απεριόριστη θέα.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έχει γνωστοποιηθεί η ταυτότητα του ιδιοκτήτη δεν έχει γνωστοποιηθεί, καθώς το ακίνητο πιθανώς και να μισθώνεται.